Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Κασσελάκης για δημοσίευμα News247: Αν ο νόμος αφορά και εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό

Θέση αναφορικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας News247, σύμφωνα με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης τουλάχιστον κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2023, ήταν ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος αλλοδαπής εταιρείας, παίρνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «εφ΄ όσον ο νόμος αφορά και εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό», ενώ εξαπολύει και πυρά στον ιδιοκτήτη του μέσου, Δημήτρη Μάρη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τον σχετικό νόμο τον οποίο, τον οποίο σημειώνεται, ότι ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2016 προκαλωντας, μάλιστα, την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.
Η ανάρτηση του Κασσελάκη
«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια.
Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής.
Εφ' όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα "πουλήσω" ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος.
Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε.
ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής».

Τι αναφέρει το δημοσίευμα
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τουλάχιστον κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2023 όταν και δάνεισε την εταιρία Left Media A.E το ποσό των 230 χιλιάδων ευρώ, ήταν ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος αλλοδαπής εταιρίας, πράγμα που απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία για τα ασυμβίβαστα των πολιτικών προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα