Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Επίθεση από δεκάδες Ρομά καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας: “Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση”


“Κινδυνεύουμε καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί-Απαιτούμε την προστασία μας”
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”
“Επίθεση από δεκάδες ρομά δέχτηκαν οι συνάδελφοί μας στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καλαμάτας .
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την βιαιότητα σε βάρος του προσωπικού και απαιτούμε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ασκηθεί αγωγή σε βάρος των υπαιτίων από τον Νομικό Σύμβουλο του Νοσοκομείου.
Κινδυνεύουμε καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί απαιτούμε την προστασία των συναδέλφων μας κατά την διάρκεια της εργασίας τους”, επισημαίνουν στην καταγγελία τους οι εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χαμός έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/9) στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Συγγενείς του 22χρονου Ρομά, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης, και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, έφτασαν εξαγριωμένοι στο κτίριο και άρχισαν να επιτίθενται σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους.
Νοσηλευτές, γιατροί αλλά και συγγενείς άλλων ασθενών δεν γλίτωσαν από τη μανία των συγγενών του 22χρονου, οι οποίοι ξυλοκοπούσαν τον κόσμο αδιακρίτως.
Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (24/9) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους εργαζομένους να καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει σωστή φύλαξη, καθώς και πως η Αστυνομία άργησε πολύ να φτάσει στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα