Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ "ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ"

Αναζητώντας την αλήθεια.... ο Διογένης είπε:
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται, πως πήγε ή πάει να γίνει μια καλή προσπάθεια. Αν βέβαια αγνοήσουμε τον παράγοντα χρόνο. Η επισκεψιμότητα και τα σχόλια που παρατηρούνται στο σχετικό θέμα της ανακήρυξης "ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ" είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για μια πραγματικά, ανεξάρτητη αυτοδιοικητική Κίνηση, που θα μπορέσει επιτέλους να τον εκφράσει και να αναταράξει όλες τις υπνώτουσες δυνάμεις, ώστε επιτέλους η Τοπική αυτοδιοίκηση να μπορέσει να παίξει τον ρόλο που τις αναλογεί!

Αυτό άλλωστε δείχνει και η Απέλπιδα προσπάθεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου να μπορέσει, σύμφωνα πάντα με την εκτίμησή μας, να εισπράξει το περιεχόμενο της έννοιας "ανεξάρτητος", εκτιμώντας πολύ σωστά ότι, σε κομματικό επίπεδο, δεν τον ευνοεί το περιβάλλον.

Τα πράγματα βέβαια, θα ήταν πολύ διαφορετικά, αν κάποιος ή όλοι μαζί οι παραιτημένοι σύμβουλοι του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Γαργαλιάνων, αρκετά έγκαιρα είχαν πάρει τις πρωτοβουλίες στα χέρια τους. Αν κάποιος ή όλοι μαζί από αυτούς, είχαν αρχίσει να διαβουλεύονται, πρώτα μεταξύ τους και μετά με τους Φιλιατρινούς φίλους τους, που έβλεπαν τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία και στην συνέχεια είχαν έλθει σε επίπεδο επαφών, καταρχήν με πρόσωπα από όλο τον Kαλλικράτειο δήμο, που έχουν την ίδια επιθυμία να αλλάξει κάτι επιτέλους.

Δεν θα ήταν εύκολο το εγχείρημα, γιατί αυτό που είχε και έχει καταφέρει η υπάρχουσα κατάσταση (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ), είναι να δημιουργήσει ανθρώπους, που αηδίασαν και σιχάθηκαν την πολιτική ,γιατί αυτοί, ποτέ δεν την είδαν σαν κερδοφόρα ενασχόληση, αλλά σαν εθελοντική προσφορά.

Νομίζω, ότι σε μια αρκετά μεγάλη μερίδα έντιμων στελεχών, διαμορφώθηκαν και ωριμάζουν οι συνθήκες, που ενεργοί πολίτες θα αναλάβουν δράση ,είτε με την κίνηση που θα γινόταν, αν γινόταν, ή αν έγινε, είτε γενικώτερα με μια τελείως ανεξάρτητη κίνηση πολιτών.

Τότε θα λέγονταν αλήθειες, οι οποίες θα έβαζαν τον κάθε έναν και την κάθε μία στην θέση του.

Θα τέλειωνε έτσι γενικότερα, μια εποχή ασυλίας και εν λευκώ διοίκησης, καθώς και η λογική της ελάχιστης προσπάθειας και της ελέω κόμματος εκλογής θα τελείωνε οριστικά.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, μα πρώτα από όλα η κα Μιχαλοπούλου, για την οποία θέλω να πιστεύω ότι, έχει καλές και αγαθές προθέσεις, όμως μια πολύ σπουδαία και ωραία υπόθεση, κινδυνεύει να την απαξιώσει, γιατί την ξεκίνησε πολύ αργά και μάλλον πρόχειρα και εκ των πραγμάτων, θα δυσκολευθεί πολύ να ολοκληρώσει….

Πιστεύω ότι, πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι οι πολίτες, ώστε οι διοικούντες σιγά-σιγά, να ετοιμάζουν την απολογία τους προς τον λαό, για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, από τώρα να ενδιαφερθούμε για την πραγμάτωση όλων εκείνων των ενεργειών, που θα δημιουργήσουν τις υγιείς προϋποθέσεις που θα κάνουν τον λαό πραγματικά συμμέτοχο στα διάφορα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

12 σχόλια:

  1. ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    Μας δουλεύει όλους!!!!!!!!!!!!
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    Κάνει πλάκααααααααααααααααααα!
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΠΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγκεφαλικό ζίου-ζίτσου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας ΦιλιατρινόςΟκτωβρίου 17, 2010

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε Διογένη!
    Θα μπορούσε να είχε γίνει, αδιάφορα ποιός θα ήτανε επικεφαλής.
    Άλλωστε δεν έχει και καμία σημασία ο επικεφαλής σε μία πραγματικά αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη κίνηση πολιτών, που θα έκλεινε οριστικά την πόρτα, σε όλους αυτούς τους κομισάριους που διπλώνονται στα δύο, στα διάφορα κομματικά γραφεία.
    Κρίμα! Άλλη μια ευκαιρία πήγε χαμένη. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμαρώστε όλοι μαζί!!!!!!!!!!!!!
    Η ποιότητα των κατοίκων μιάς πόλης, μπορεί να μετρηθεί από την ποιότητα των λόγων που μεταχειρίζονται, όσοι θέλουν να τον καθοδηγήσουν!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις πιο πολλές φορές, άλλος κάνει τον "φόνο" κι άλλος παίρνει την εξουσία.
    Ο Βρούτος σκοτώνει τον Καίσαρα, αλλά την νίκη κλέβει ο Αντώνιος, ο Άμλετ σκοτώνει, ο Φορτέμπραςπαίρνει την εξουσία. ο Μαρξ κάνει τον "φόνο", ο Βλαντιμίρ Λένιν είναι ο αργηγός ή στο τέλος δυστυχώς ο Στάλιν.
    Τώρα η Μάρθα κάνει τον "φόνο", ποιός θα κερδίσει τις εκλογές; Ποιόν δηλαδή ωφέλησε όλη αυτή η ιστορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΡΟΥΤΟΣ;
    ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;
    ΦΡΕΝΑΡΕ ΛΙΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    09.00 Μ.Μ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!
    εεεεεεεεειιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποψιάζομαι ότι ...δεν θα διαβάσουμε τα ονόματα, δυστυχώς.
    Σε μια ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο. Δεν έχουμε μάθει τίποτα από κανέναν.

    Η απόφαση για την «ανατροπή» ίσως άργησε να βγει. Για να μην έχουμε ακούσει λέξη μέχρι τώρα (11:00 μμ) φοβάμαι ότι δεν θα ακούσουμε ονόματα.

    Ας πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας οι ενεργοί πολίτες της Τριφυλίας με το να νοιαζόμαστε για τα κοινά κάθε μέρα και όχι μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές... Να επιβραβεύουμε τους τίμιους πολιτικούς, αλλά και να τιμωρούμε επιτέλους όλους αυτούς τους κομισάριους που διπλώνονται στα δύο, στα διάφορα γραφεία κομματικών και οικονομικών παραγόντων. Εμείς φταίμε που μας έχουν καταντήσει έτσι... Ας ξυπνήσουμε επιτέλους! Διεφθαρμένοι είναι οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες και όχι οι πολίτες! Μας κατέστρεψαν και εμείς οι "ιθαγενείς" κουνάμε, ακόμα και για τις δημοτικές εκλογές, πλαστικά σημαιάκια μπλε, πράσινα και κόκκινα. Ντροπή μας αδέλφια!!!

    Ας είναι τούτη η τελευταία φορά στην Τριφυλία, που μας πάνε στις κάλπες να ψηφήσουμε σαν κοπάδια από 3 μαντριά... Μας ξευτιλίζουν, μας κλέβουν και μας βρίζουν και εμείς «το ποίμνιο» τους ψηφίζουμε και τους χειροκροτούμε... Πως καταντήσαμε εμείς οι Έλληνες;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ήταν και τίποτα δύσκολο κε Διαχειριστά!
    Κάποιοι, εκμεταλεύτηκαν την αγωνία των πολιτών για κάτι που επιθυμούσαν πολύ!!!!
    Ας είναι καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι άνθρωποι είναι αυτοί;
    Την ξεφτίλα , δεν την λογαριάζουν;
    Λίγη, στοιχειώδη, σοβαρότητα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάρθα, Μάρθα,πού είσαι Μάρθα;
    Πρόσθεσε φίλε μου το γεγονός, ότι την πιστέψαμε..... Όπως τότε, το νερό του Καματερού!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα