Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Προσλήψεις 20 ατόμων στη ΔΕΥΑΚ

Για διάστημα πέντε μηνών        
ImageΟι όροι συνεργασίας του Πολιτιστικού Οργανισμού «Οι Δρόμοι της Ελιάς» και της ΔΕΥΑΚ για την υλοποίηση του προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης.Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας, ο αριθμός των ωφελουμένων ανά ειδικότητα, που θα προσληφθούν αποκλειστικά για την υλοποίηση του προγράμματος, φθάνει τους είκοσι (20) και περιλαμβάνει:
Για τον τομέα καθαρισμού-συντήρησης δεξαμενών ύδρευσης, συντήρησης αντλιοστασίων ύδρευσης, γεωτρήσεων και πυροσβεστικών κρουνών, ένας μηχανολόγος μηχανικός ΤΕ, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ, ένας ηλεκτροσυγκολλητής, δύο διοικητικοί ΜΕ, δύο τεχνίτες υδραυλικοί, ένας τεχνίτης ελαιοχρωματιστής, πέντε εργάτες και ένας τεχνίτης ηλεκτρολόγος.

Για τον τομέα του ελέγχου και συντήρησης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων, ένας μηχανολόγος μηχανικός ΤΕ, ένας τεχνίτης οικοδόμος, τρεις εργάτες και ένας τεχνίτης υδραυλικός.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 1η Μαρτίου 2012 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012. Η ενασχόληση του κάθε επωφελούμενου θα είναι διάρκειας πέντε μηνών, σε χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών, 5νθήμερη με πλήρη απασχόληση, ενώ οι αποδοχές θα ανέρχονται στο ποσό των 25 ευρώ ανά ημέρα, ήτοι 625 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, ο ωφελούμενος θα εντάσσεται στο εργασιακό καθεστώς του μισθωτού ορισμένης σύμβασης και οι ασφαλιστικές του εισροές θα καλύπτονται, στο σύνολό τους, από ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που θα καταρτιστεί με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα