Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Επίθεση Καρατζαφέρη σε Βενιζέλο και Σαμαρά - Αισιοδοξία για διπλάσιους βουλευτές

Επίθεση Καρατζαφέρη σε Βενιζέλο και Σαμαρά - Αισιοδοξία για διπλάσιους βουλευτέςΓια τα καλά ανάβει η προεκλογική... φωτιά με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να επισκέπτεται την Καλαμάτα και να κάνει λόγο για πολιτική απάτη από ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. που σπεύδουν προς τις εκλογές πριν τον Ιούνιο, προτού δηλαδή υπάρξει το νέο μείγμα των σκληρών μέτρων που θα... διαλύσει την κοινωνική συνοχή, σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη. Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης προκάλεσε τους κ. Βενιζέλο και Σαμαρά σε ανοιχτή συζήτηση «...για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός τις αλήθειες και τα όσα έχουν αποκρύψει».
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανέφερε στην συνέχεια πως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτά που δίνονται στις δημοσκοπήσεις – έκανε λόγο για γραφεία... ενημέρωσης της Τρόϊκας – είναι τα πραγματικά ποσοστά του κόμματός του, τονίζοντας πως του προκαλεί αίσθηση 12ετίας η... επανασυσπείρωση που καταγράφεται, εκτιμώντας πως θα έχει διπλάσιους βουλευτές στη επόμενη Βουλή.

Για τα ψηφοδέλτια της Μεσσηνίας προβληματίζεται ευχάριστα αφού οι προσδοκίες του ξεπερνιούνται και υπάρχει μεγάλη θέληση για συμμετοχή που... κλείνουν 2 και 3 φορές!
Σε αρκετές φορές της συνέντευξή τους επικέντρωσε σε Βενιζέλο και Σαμαρά που έχουν δεθεί ''...οπισθάγκωνα αφού δεν μπορούν να πάνε κόντρα στα όσα έχουν δεσμευθεί απέναντι στην Λαγκάρντ για το νέο μνημόνιο'' και μιλώντας για την... φυγή του από την κυβέρνηση Παπαδήμου τόνισε πως ''...έμαθε, τρόμαξε και αντιστάθηκε στην κατακόρυφη μείωση της εθνικής κυριαρχίας που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα''.
Στο... τραπέζι της συνέντευξής του έθεσε και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων φοβούμενος για τις εξελίξεις ''δεν βλέπω αντίσταση και σε ότι συμφωνηθεί θα πρέπει να πάμε σε δημοψήφισμα και ναμιλήσει ο λαός''.
Καταληκτικά αναφέρθηκε και στην εγκληματικότητα σημειώνοντας πως ''...ο νομοταγής πολίτης μπορεί να έχει άδεια οπλοφορίας και να υπερασπίζει την οικογένειά του από την στιγμή που δεν μπορεί να την υπερασπίσει η ίδια η πολιτεία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα