Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Θα φτιάξουν Κ.Ο. τα νέα κόμματα; Όλα τα ονόματα των βουλευτών πιθανών και μη!

 
Θα φτιάξουν Κ.Ο. τα νέα κόμματα; Όλα τα ονόματα των βουλευτών πιθανών και μη!Έτοιμα τα νέα πολιτικά κόμματα να δημιουργήσουν Κ.Ο. και έχουν όλα τα προνόμια των κομμάτων που έχουν πάνω από δέκα βουλευτές.
Οι βουλευτές που θα συγκροτήσουν την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι: ο Χρήστος Ζώης, ο οποίος ανακοίνωσε την ένταξή του, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Σπύρος Γαληνός,ο Δημήτρης Σταμάτης, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Παναγιώτης Μελάς ,η Έλενα Κουντουρά, η Μίκα Ιατρίδη, Παναγιώτης Καμμένος.

Είναι εννέα ψάχνουν για τον δέκατο για να συγκροτήσουν κανονική Κ.Ο. Παίζουν ο Γιαννάκης πρώην της Νέας Δημοκρατίας και ο Γιάννης Δημαράς
Στην Κοινωνική Συμμαχία συμμετέχουν οι βουλευτές Κατσέλη Λούκα, Χάρης Καστανίδης, Λάμπρος Μίχος, Βούλα Τεκτονίδου, Γιώργος Κασσάρας, Μαρία Κυριακοπούλου, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Τάκης Δημητρουλόπουλος.
Είναι δηλαδή οκτώ και περιμένουν τον Οδ. Βουδούρη και τον Σπύρο Κουβέλη για να γίνουν δέκα..
Στην Δημοκρατική Αριστερά θα ανήκουν Φώτης Κουβέλης ,Θανάσης Λεβέντης, Γρηγόρης Ψαριανός, Νίκος Τσούκαλης και περιμένουν από τους διεγραμμένους του ΠαΣοΚ τους Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλα), Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθη), Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηράκλειο Κρήτης) και Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων).
Εννέα και αυτοί και ψάχνουν για τον δέκατο.
Θα έχει σασπένς η ιστορία...
ΠΗΓΗ: kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα