Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Μεσσηνία

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς στη ΜεσσηνίαΤο μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της στη Μεσσηνία ενέκρινε η Δημοκρατική Αριστερά, ενώ εξέλεξε τη Νομαρχιακή της Επιτροπή.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιοι του κόμματος στο νομό θα είναι οι: Μπάμπης Βακαλόπουλος, Γιάννης Καούνης, Μπάμπης Πατσούρης, Δημήτρης Τροχάτος, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι 2 γυναίκες υποψήφιες.
Στη Ν.Ε. Μεσσηνίας της ΔΗΜ.ΑΡ. εξελέγησαν: Γραμματέας ο Παν. Χαλβατσιώτης και μέλη οι: Φάνης Αθανασόπουλος, Ηλίας Γουρνάς, Γιάννης Δημητριάδης, Γιώργος Κωτσόβολος, Παναγιώτης Λουρμπέας, Γιάννης Σάκκουλας, Νίκος Τσαπόγας, Γιάννης Τσώτσος, Θανάσης Φειδάς, Ζαχαρίας Φούτρος. Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου θα είναι ο Φ. Αθανασόπουλος.Να υπενθυμίσουμε ότι γραμματέας στην οργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι ο Μπ. Βακαλόπουλος.
Οι υποψήφιοι για την Αρκαδία και τη Λακωνία θα κλείσουν πιθανότατα σήμερα. Στη Λακωνία θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητα του Θανάση Σκρουμπέλου, συγγραφέα - σκηνοθέτη. Στην Αρκαδία ακούγονται τα ονόματα των Νίκου Δελφάκη, Παναγιώτη Κουτσούγερα, Γιώργου Μπράμου και Ακη Χουζούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα