Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ;

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Η..
Όλοι γνωρίζουμε στην πόλη των Φιλιατρών, ότι τελικά το υποκατάστημα της Εμπορικής τράπεζας θα παραμείνει στα Φιλιατρά.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όμως, αναφέρουν πως έχει δρομολογηθεί η μεταφορά του υποκαταστήματος της Εμπορικής τράπεζας από τα Φιλιατρά στην ΠΟΛΗ της Κυπαρισσίας.
Δυστυχώς , αν οι πληροφορίες επαληθευτούν θα επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά την ερήμωση που έχει υποστεί η πόλις των Φιλιατρών και αυτή που σίγουρα έρχεται …….
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση (όπως ευρέως λέγεται και που δεν θέλουμε να την πιστέψουμε ) να υπάρχει εμπλοκή και αυτοδιοικητικών παραγόντων  του δήμου Τριφυλίας… Πραγματικά ευχόμαστε να στερείται οποιασδήποτε αλήθειας η συγκεκριμένη πληροφορία που μας μετέφεραν!
Ελπίζουμε ακόμα να υπάρξει επίσημη διάψευση τόσο από τον δήμαρχο, όσο και από τους …….αντιδημάρχους!

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 13, 2012

    Η πληροφορία αυτή είχε ακουστεί και πριν την λήψη της απόφασης για κλείσιμο του καταστήματος των Φιλιατρών. Αλλα ήταν μια εντελώς αναληθής είδηση.
    Και αυτό γιατί:

    α. Όταν ήταν να κλείσει η Εμπορική των Φιλιατρών στην πόρτα υπήρχε αφίσα που πληροφορούσε τον κόσμο ότι από τις 2 Απριλίου το κοντινότερο κατάστημα εξυπηρέτησης θα ήταν αυτό της Ζαχάρως Ηλείας. Δεν ελεγε σας περιμένουμε στην Κυπαρισσία κλπ κλπ. Ηταν λοιπόν δρομολογημένο το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος των Φιλιατρών και ΟΧΙ η μεταφορά του.

    β. Στις 9 Μαρτίου με αποκλειστική δημοσίευση του Φιλιατρά News ανακοινώθηκε η άρση της απόφασης κλεισίματος του καταστήματος Φιλιατρών και μάλιστα η είδηση διασταυρώθηκε και με τον ιδιοκτήτη του οικήματος Θεόδωρο Καραμπάτσο αλλα και με αποκλειστική τηλεφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια σε εμένα προσωπικά που του γνωστοποίησα την είδηση. Εκείνος την διασταύρωσε και μου παραχώρησε δήλωση η οποία παίχτηκε κατ αποκλειστικότητα στο Φιλιατρά News όπου και την έδωσα. (Και την είδηση και την δήλωση Κόλλια)
    Σχετικό link για ενημέρωση σας εδώ: http://filiatranews.blogspot.com/2012/03/blog-post_09.html

    Αρα. Η πληροφορία περι μετεστέγασης της τράπεζας είναι αναλήθης καθώς η διοίκηση της τράπεζας έχει ανανεώσει το μισθωτήριο συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη του οικήματος που ήδη στεγάζεται.
    Ας μην μεταφέρουμε αναληθείς πληροφορίες.

    Ο πρώην Διαχειριστής του Φιλιατρά News

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως το filiatrablog@gmail.com αναφέρεται σε .....καινούργια είδηση(....έχει δρομολογηθεί....). Για τους επαϊοντες αυτό σημαίνει νομίζω ότι υπάρχει(τώρα) ....δράση παρασκηνιακά!!!!! Αυτό σημαίνει ότι ένα ωραίο πρωϊ η Εμπορική θα έχει κάνει φτερά!!!!Αυτό βέβαια δεν ανακοινώνεται, όπως υποστηρίζει ο ανώνυμος πιό πάνω!!!
    Τώρα αν η δική του είδηση(πριν) διαψεύστηκε ή επιβεβαιώθηκε από τον Κο Κόλλια ή άλλον μάλλον... είναι δικό του θέμα!!!!
    Ακόμα από ότι φαίνεται, το filiatrablog@gmail.com ,αφήνει υπονοούμενα, αν καταλαβαίνω καλά και για αυτοδιοικητικούς παράγοντες!!! Δεν αρκείται και δεν περιορίζεται μόνο στον δήμαρχο, μάλιστα, αλλά μιλάει και για ... αντιδημάρχους !!!!! Άν ξέρουμε τι γράφουμε (που μάλλον ξέρει)και αν καταλαβαίνουμε να διαβάσουμε!!!!!!!!
    Πιστεύω ότι άλλο αυτό που λέει το blog και άλλο αυτό που απαντάει ο ανωτέρω άγνωστος.
    Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή νομίζω και οταν γράφουμε κάτι, αλλά πολύ περισσότερο όταν το διαβάζουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα