Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στην… τελική ευθεία μπήκε ο νέος δρόμος

Στην… τελική ευθεία μπήκε ο νέος δρόμος Στην τελική ευθεία έχει μπει το έργο του αυτοκινητόδρομου στη Μεσσηνία, καθώς πρέπει να παραδοθεί στα τέλη Μαΐου το τμήμα από την Τσακώνα έως το “Πράκτικερ“. Στην ευθεία της Ανθειας, στον υφιστάμενο δρόμο, από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έχει παραδοθεί το ρεύμα προς την Αθήνα και προχωρούν οι εργασίες, ώστε την άλλη εβδομάδα να επιστρέψει πλήρως η κυκλοφορία στην ευθεία, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η γέφυρα του αυτοκινητόδρομου στο συγκεκριμένο σημείο. Εκεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην παραλλαγή του δρόμου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα.
Στο βάλτο του Αγίου Φλώρου, στο πιο δύσκολο κομμάτι του έργου, ξεκίνησαν οι εργασίες για την οριστική διαμόρφωση του νέου δρόμου.
Στο “Πράκτικερ“, στα όρια Θουρίας - Σπερχογείας, έχει αρχίσει η ασφαλτόστρωση και συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του κόμβου.

Στο δρόμο Θουρίας - Μικρομάνης προχωράει η γέφυρα του αυτοκινητόδρομου και αύριο αναμένεται να πέσει η πλάκα του καταστρώματος.
Οσον αφορά τον περιφερειακό, έχει “φαγωθεί“ η γωνία του υποσταθμού της ΔΕΗ στον Αντικάλαμο και από κει τα έργα προχωρούν προς το Ασπρόχωμα και την Καλαμάτα. Τα συνεργεία του “Μορέα“ συνεχίζουν τώρα τη διάνοιξη και στο τμήμα από τον κόμβο Καρέλια προς τα Λέικα.
Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα