Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αποθέωσαν τον Αντώνη Σαμαρά περίπου 700 φανατικοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας

Αποθέωσαν τον Αντώνη Σαμαρά περίπου 700 φανατικοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας Kομματική εκδήλωση με την οποία η Ν.Δ. ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία, ήταν η σημερινή τελετή θεμελίωσης της γέφυρας του περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας στο Νέδοντα. Στο χώρο της εκδήλωσης βρέθηκαν
γύρω στα 700 άτομα, μέλη και φίλοι της Ν.Δ. απ’ όλη τη Μεσσηνία, φανατικοί υποστηρικτές του προέδρου, που σπρώχθηκαν για να τον χαιρετήσουν και να τον αγκαλιάσουν.
Ο κ. Σαμαράς, αφού υπενθύμισε την αγάπη του για τη Μεσσηνία, σημείωσε ότι το έργο αυτό αποτελεί ένεση αισιοδοξίας στο ηθικό όλων των Ελλήνων, επεσήμανε τη σημασία του για την πόλη και τόνισε πως η Ν.Δ., -τη χαρακτήρισε λαϊκή παράταξη-, αγωνίζεται για την ανάπτυξη.
Ο δήμαρχος Π. Νίκας καλωσόρισε με περηφάνια τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας, παρατήρησε ότι είναι μεγάλη μέρα και χαρακτήρισε τη γέφυρα τεράστιο έργο, το μεγαλύτερο έργο της Καλαμάτας από την απελευθέρωσή της.

Ο υπουργός Μάκης Βορίδης μίλησε για σημαντική μέρα, καθώς με τη γέφυρα και τον περιφερειακό της Καλαμάτας ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος του Μοριά και είπε πως
η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς είναι οι μόνοι που μπορούν να αναστρέψουν την υφεσιακή πορεία της χώρας.
Στο Δημαρχείο της Καλαμάτας στη συνέχεια, όπου και κει τα αστυνομικά μέτρα ήταν δρακόντεια, δίνοντας το χρονοδιάγραμμα των έργων, ο κ. Βορίδης είπε ότι: Το Μάιο θα παραδοθούν το Παραδείσια - Τσακώνα με παράκαμψη και ο αυτοκινητόδρομος από την Τσακώνα έως το "Πράκτικερ". Το Νοέμβριο του 2013 θα ολοκληρωθεί ο περιφερειακός της Καλαμάτας και έως το τέλος του 2013 ο δρόμος Λεύκτρο - Σπάτη.
 Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Αναλυτικά η ομιλία του κ. Σαμαρά:
“Πρώτα να μιλήσει η καρδιά. Πρέπει να ξέρετε ότι η συγκίνηση είναι μεγάλη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ. Ξέρετε το πόσο αγαπάω τη Μεσσηνία. Αυτό που δεν ξέρετε και δε θα μάθετε ποτέ είναι το πόσο μου λείπει η Μεσσηνία.
Θέλω να σας πω ότι το έργο που σήμερα εγκαινιάζεται, είναι ένα έργο που αποτελεί ένεση αισιοδοξίας, τόνωση στο ηθικό όλων των Ελλήνων, που μπορούν να δουν έργα που πραγματώνονται βάσει συγκεκριμένων στόχων, όπως ο στόχος του Περιμετρικού.
Το έργο αυτό σημαίνει τεράστια ανακούφιση στο κυκλοφοριακό, υπεραξίες στη γη μας, και είναι ταυτόχρονα αποδεικτικό στοιχείο ότι όλοι οι Έλληνες μαζί εργαζόμαστε και βάζουμε τις υποδομές, προκειμένου να υπάρχει τουρισμός, να υπάρχει γρήγορη διέλευση και να υπάρχει πάνω απ’ όλα το δικαίωμα στη μαγική λέξη. Και η μαγική, σήμερα, λέξη για την οποία όλοι αγωνιζόμαστε και πρωτίστως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η λέξη «Ανάπτυξη».
Για την Ανάπτυξη αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους.
Όμως, σε τέτοιες ώρες, δύσκολες, που περνά σήμερα η Πατρίδα, σε τέτοιες ώρες χαράς, όπως είναι αυτή τη στιγμή η θεμελίωση ενός τόσο μεγάλου έργου, Σεβασμιώτατε και αγαπητοί φίλοι, θα πρέπει ο νους μας να πηγαίνει εκεί που πρέπει, σε αυτούς που αγωνίστηκαν και όμως σήμερα βλέπουν τις δουλειές τους να χάνονται. Σε αυτούς που ίδρωσαν κι όμως βλέπουν τα παιδιά τους να είναι άνεργα. Στο συνταξιούχο που πλήρωσε για το μεροκάματό του, για την ασφάλισή του, και βλέπει τη σύνταξή του να εξανεμίζεται.
Εκεί βρίσκεται σήμερα ο νους μας, γιατί εμείς είμαστε κατεξοχήν η Παράταξη η λαϊκή η οποία πιστεύει, πραγματικά, στο δικαίωμα για Ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ξέρετε ότι και σε μας, στον καθένα από μας, είναι μία πολύ μεγάλη τονωτική ένεση αισιοδοξίας η παρουσία σας στα εγκαίνια αυτού του μεγάλου έργου. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα