Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για το νέο κόμμα Κατσέλη- Καστανίδη

Το νέο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα Καστανίδη- ΚατσέληΗ ίδρυση του κόμματος που δημιουργούν οι διαγραμμένοι του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους Λούκα Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη, ανακοινώνεται σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Τετάρτη. Το όνομα του νέου κόμματος δεν έγινε γνωστό αλλά αναμένεται να παραπέμπει στη σοσιαλδημοκρατία και να έχει ως σήμα ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.
  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr, η Λούκα Κατσέλη θα είναι η Πρόεδρος του νέου κόμματος και ο Χάρης Καστανίδης ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ στο νέο κόμμα θα προσχωρήσουν 7 -16 βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Λάμπρος Μίχος, η Μαρία Κυριακοπούλου, ο Χρήστος Κασάρας, ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και η Βούλα Τεκτονίδου, ενώ δεν αποκλείεται να προσχωρήσουν και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αντιτίθενται στην υποψηφιότητα Βενιζέλου για την ηγεσία του κόμματος.
Εξέχοντα αλλά όχι κομματικό ρόλο αναμένεται να έχει στο νέο κόμμα και ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας και σύζυγος της κ. Κατσέλη, Γεράσιμος Αρσένης, ενώ φέρονται να προσχωρούν σε
αυτό οι Δημήτρης Πιπεργιάς και Χρήστος Κοκκινοβασίλης, στενοί συνεργάτες του όταν ο κ. Αρσένης είχε ιδρύσει το Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αποχωρώντας από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr στο νέο κόμμα θα προσχωρήσουν και τρεις Γραμματείς περιφερειακών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα