Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τριφυλία: Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή στις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

   
Ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προσδοκίες η συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στις προχθεσινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος στην Τριφυλία. Στις τέσσερις κάλπες που είχαν στηθεί σε Σιδηρόκαστρο, Κοπανάκι, Κυπαρισσία και Φιλιατρά προσήλθαν και ψήφισαν 636 άτομα!
Λίγοι, θα πει κάποιος, για ολόκληρη Τριφυλία, αλλά ταυτόχρονα και «πάρα πολλοί», αν αναλογιστεί κανείς το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον των ημερών που διανύουμε, την αγανάκτηση και οργή του κόσμου και δη, των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ!
Η εκλογική διαδικασία κύλησε ήρεμα και χωρίς το παραμικρό συμβάν να τη σκιάσει. Από το πρωί μέχρι και την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες, πήγαιναν και ψήφιζαν, ενώ στις συζητήσεις τους εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για τα δύο προηγούμενα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την ελπίδα τους για την αρχή της νέας ηγεσίας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η προσέλευση ακόμη και ηλικιωμένων, οι οποίοι έλεγαν πως, παρά τα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει σε βάρος τους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου, το Κίνημα πρέπει να μείνει ενωμένο και δυνατό, για να δώσει ξανά ελπίδα, να άρει τις αδικίες σε βάρος ασθενέστερων και να ξαναβρεί την ιδεολογική και πολιτική του ταυτότητα!
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας πως αυτή η κομματική – κοινωνική βάση της δημοκρατική παράταξης κρατά το ΠΑΣΟΚ ζωντανό και όρθιο και δίνει δύναμη στο νέο πρόεδρό του Ευάγγελο Βενιζέλο για ανάταση, ανασυγκρότηση, ανάκαμψη και νέους νικηφόρους αγώνες!
Στο Δήμο Τριφυλίας συνολικά ψήφισαν 636 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ και ο μοναδικός υποψήφιος Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 624 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 12 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια.
Ανά Δημοτική Ενότητα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Αυλώνας, ψήφισαν 54: Βενιζέλος 53, λευκό / άκυρο 1, Αετού, ψήφισαν 130: Βενιζέλος 130, Κυπαρισσίας και Τριπύλης, ψήφισαν 272: Βενιζέλος 266, λευκά / άκυρα 6, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, ψήφισαν 180: Βενιζέλος 175, λευκά / άκυρα 5.
Του Ηλία Γιαννόπουλου

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΠΥΧΗ !ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΛΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ,ΑΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΣΤΕ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ 3ηs ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα