Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σοκ! Γιάννης Μιχελάκης: η κυβέρνηση εκβιάζει τον κόσμο να υποκύψει σε νέα μέτρα, απειλώντας με χρεωκοπία!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.......ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΕΟ ΗΘΟΣ!!!!! 

Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: “Υπάρχουν τέσσερις δηλώσεις, οι οποίες έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Αναφέρομαι στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο «Έθνος της Κυριακής», όπου έλεγε, ανάμεσα στα άλλα, ότι αν δεν πάρουμε την 5η δόση, «η επιλογή αυτή θα σήμαινε, κατά πάσα πιθανότητα, χρεοκοπία». Είναι, κατόπιν, η συνέντευξη του υπουργού των Οικονομικών, την περασμένη Δευτέρα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που έλεγε ότι, «αν δεν πάρουμε την 5η δόση, η χώρα πάει σε στάση πληρωμών….δεν πληρώνονται οι μισθοί, δεν πληρώνονται οι συντάξεις, δεν πληρώνονται όλες οι δαπάνες του Δημοσίου, κατεβάζουμε ρολά».
Συνέχεια στο ίδιο θέμα έδωσε ο Πρωθυπουργός και στην ομιλία του στο ΣΕΒ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, ακόμη και η παρουσία μας στην Ευρώπη. Μιλούσε, ανάμεσα στα άλλα, για το ενδεχόμενο «η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, να μπει στο περιθώριο του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Την ίδια ημέρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, που είχε προτείνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ, για να αποφασίσει ο λαός αν θέλει θυσίες ή έξοδο της χώρας από την Ευρώπη.
Είναι ακόμα η δήλωση της Επίτροπου κας Μ. Δαμανάκη, που ισχυριζόταν χθες ότι «το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι, καθώς και η μεθόδευσή του».
Με αυτές τις δηλώσεις…
Πρώτον, ομολογούν την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής τουςΚαι
Δεύτερον, εκβιάζουν τον κόσμο να υποκύψει σ’ ένα ακόμη, πιο επώδυνο πακέτο μέτρων. Και στον εκβιασμό αυτό επιστρατεύουν, με ανευθυνότητα, την απειλή της χρεοκοπίας και της εξόδου από την Ευρωζώνη“. !!!!
Γιάννης Μιχελάκης, εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., 26/5/2011. Δεν ακούμε να τα επαναλαμβάνει τελευταία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα