Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ (ΠΟΥ ΦΤΑΙΤΕ) Κε ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
Κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή δείχνει δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει η σημερινή "ηγεσία" τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Μοιάζει να μην αντιλαμβάνονται το συμβαίνει στην κοινωνία και στην πάλαι ποτέ μεγάλη βάση του κόμματος. Κανένας τους δεν αναρωτιέται και δεν προβληματίζεται γιατί οι οπαδοί, οι φίλοι και τα στελέχη κατευθύνονται προς άλλους πολιτικούς χώρους.

Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι αν οι "λαθρεπιβάτες" της ηγεσίας συνεχίσουν τις καταστροφικές τακτικές τους και δεν αφουγκραστούν τη βάση του κινήματος, σε λίγο καιρό, το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζαμε θα είναι πια παρελθόν!Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, η ομάδα αυτή οδήγησε το μεγάλο πολιτικό κόμμα του 40% + στην απίστευτη συρρίκνωση του 5%, με ορατό πια με γυμνό μάτι κίνδυνο, στην επόμενη βουλή το ιστορικό κόμμα που τόσα έδωσε στη χώρα, να ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!

Κύριε Βενιζέλο, για ποιο σκοπό συμβαίνουν όλα αυτά; Ποιους σκοτεινούς στόχους και συμφέροντα εξυπηρετεί η κατάσταση αυτή;; Θυμάται κανείς την εμφάνιση του Ζαππείου το 2007, όταν ο Γ. Παπανδρέου είχε πετύχει το ποσοστό του 40%, πόσο έντονα και ανήθικα αμφισβήτησε τον εκλεγμένο τότε πρόεδρο;

Πόσο πιο έντονα πρέπει σήμερα να αμφισβητηθεί ο ίδιος;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα