Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει ξανά ο Πάγκαλος



Επιμένει να αμφισβητεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Αστειότητες» χαρακτήρισε τα περί αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ και συγκρότησης ενός νέου φορέα της κεντροαριστεράς ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.
«Όποιος θέλει κάνει φορέα και το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί από μόνο του. Όποιος θέλει κάνει τον φορέα του, μας τον δείχνει και όταν το θέαμα μας τέρψει και μας θέλξει θα σηκωθούμε να φύγουμε. Θα καθόμαστε να ταλαιπωρούμαστε μέσα σε ένα κόμμα που υφίσταται συνεχή απομείωση για να μην ακολουθήσουμε τον λαμπρό εκείνο αρχηγό; Πρέπει κάτι να πει όμως αυτός», τόνισε ο κ. Πάγκαλος.
Αναφερόμενος στο εάν θα τεθεί θέμα ηγεσίας του κόμματος στο συνέδριο, ο πρώην αντιπρόεδρος υπογράμμισε ότι όταν γίνεται συνέδριο, αυτομάτως τίθεται θέμα ηγεσίας.
«Αν θα συνεχίσει ο ίδιος αρχηγός να είναι αρχηγός στο μέλλον; Αν δεν το θέλει η πλειοψηφία των μελών του συνεδρίου πως θα μείνει αρχηγός; Δεν το καταλαβαίνω», πρόσθεσε.
Σχετικά με τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα «χωρίς τακτική και στρατηγική ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι «αυτά μπορεί να είναι σωστά, αλλά ξέρετε όταν γενικεύει κανείς τις διαπιστώσεις, είναι πολύ εύκολο να κάνει κανείς κριτική, και εγώ θα προσυπέγραφα ότι είναι χωρίς τακτική και στρατηγική το ΠΑΣΟΚ, δεν κοστίζει τίποτα, αλλά δεν λέει και τίποτα τελικά».
Επιπλόεν, ο πρώην αντιπρόεδρος επεσήμανε ότι ο κόσμος έχει απορρίψει το πολιτικό σύστημα και δεν έχει απορρίψει μόνο πρόσωπα και υπενθύμισε την πρότασή του για αλλαγή του εκλογικού συστήματος ώστε να καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης.
Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα