Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Καταδικάζει το «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» ο Ερντογάν


 Καταδικάζει το «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» ο ΕρντογάνΕνοχλημένος από την παραγωγή του σήριαλ «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας» ή «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» όπως ονομάζεται στη χώρα μας είναι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο κ. Ερντογάν υποστηρίζει το…
κύμα των συντηρητικών παραγόντων που έχουν καταδικάσει τη δημοφιλή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τηλεοπτική παραγωγή.
«Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής πέρασε όλη του την ζωή πάνω στο άλογο. Δεν είναι ο χαρακτήρας που απεικονίζεται στην τηλεοπτική σειρά», σχολίασε ο Τούρκος πρωθυπουργός για το γεγονός ότι η σειρά ασχολείται περισσότερο με ίντριγκες στο χαρέμι του Σουλτάνου, παρά με τις επεκτατικές πολιτικές του.

«Αυτά δεν θα άρεσαν στους προγόνους μας. Καταδικάζω τον παραγωγό της σειράς και τον ιδιοκτήτη του καναλιού, που την πρόβαλε» είπε και πρόσθεσε πως έχει ειδοποιήσει τις αρχές και αναμένει τη «σωστή απόφαση» από τη Δικαιοσύνη.
Ήδη έχει επιβληθεί πρόστιμο για τη σειρά, από το τουρκικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επειδή «δεν έδειξε τον πρέποντα σεβασμό στην ιδιωτική ζωή μιας ιστορικής προσωπικότητας».
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα