Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Σφαλιάρα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα παράκεντρα εξουσίας της Πελοποννήσου

«Όχι» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στα χρίσματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καταρρέει η επιχείριση διχασμού της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο και ο πολιτικός εκβιασμός στον Πέτρο Τατούλη.
Ένα ηχηρό χαστούκι …ξύπνησε σήμερα το πρωί τα παράκεντρα εξουσίας της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης με λίγες λέξεις …αφάνισε όλα τα «επιχειρήματά» τους, με τα οποία προσπαθούν απεγνωσμένα να επιβάλλουν τα «θέλω» τους στην Πελοπόννησο.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κ. Μητσοτάκης στην εφημερίδα «Τα Νέα» ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στην ερώτηση για το αν ο πρόεδρος της ΝΔ έχει λάβει αποφάσεις για τον υποψήφιο που θα στηρίξει στο δήμο της Αθήνας και για το αν ο Κώστας Μπακογιάνης μπορεί να είναι ο

κατάλληλος για τη θέση, απάντησε: «Το πρώτο μου μέλημα είναι σήμερα οι εθνικές εκλογές. Εξάλλου, έχω πει πολλές φορές ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιες για την τύχη τους και όχι να επιβάλλουν τα κόμματα τους εκλεκτούς τους».

Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί την ταφόπλακα στην επίχείρηση εκβιασμού και πολιτικού αφανισμού του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη. Υπενθυμίζεται ότι παράκεντρα εξουσίας της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας, τα οποία επιθυμούν να συνδιοικούν με τους αιρετούς στην αυτοδιοίκηση, επιχειρούν το τελευταίο διάστημα να εκβιάσουν πολιτικά τον Περιφερειάρχη θέτοντας το ζήτημα της υποψηφιότητας της κόρης του, Εύης, στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας. Πλέον, το βασικό επιχείρημα του εκβιασμού, ότι η κα Τατούλη δεν μπορεί να είναι υποψήφια βουλευτής γιατί ο Π. Τατούλης θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης χωρίς τη στήριξη της ΝΔ μετά τη σημερινή συνέντευξη Μητσοτάκη δεν υφίσταται, καθώς δεν θα υπάρχουν «γαλάζιοι» υποψήφιοι στην αυτοδιοίκηση με χρίσμα.
Πλέον, τα παράκεντρα εξουσίας και οι «μπροστινοί» τους στην αυτοδιοίκηση, αλλά και όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι αναγκασμένοι να αντιπαρατεθούν με τον Π. Τατούλη στην κάλπη, χωρίς κομματικά «καπελώματα». Εκεί, στην κάλπη, θα λάβουν όλοι τις απαντήσεις τους από τους πολίτες της Πελοποννήσου. messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα