Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Λεωφορεία από Αθήνα για τη “Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα

Τη βραδιά θα ανοίξει στις 20.30 η Δημοτική Φιλαρμονική, η οποία θα παρουσιάσει τις μουσικές της σε επίκαιρα σημεία του κέντρου της πόλης: ιστορικό Δημαρχείο, κεντρική πλατεία, συμβολή Αριστομένους και Μακεδονίας στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, οδός Αναγνωσταρά, πλατεία 23ης Μαρτίου και πλατεία Οθωνος.
Στην πλατεία 23ης Μαρτίου θα γίνει παρουσίαση ραδιοφωνικού προγράμματος και θ’ ακούγεται μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, με πολλές εκπλήξεις. Το ίδιο θα συμβεί και στην πλατεία Οθωνος, στην κεντρική πλατεία (έναντι Πνευματικού Κέντρου) και στην Αριστομένους (παραπλεύρως του ΔΗΠΕΘΕΚ), καθώς και στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Στην κεντρική πλατεία, παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας, ραδιοφωνικοί σταθμοί θα κάνουν παρουσίαση προγράμματος και θα βάζουν μουσική, ενώ θα υπάρξουν χορευτικά από συλλόγους και πολλές εκπλήξεις. Ο νυχτερινός ουρανός θα φωτιστεί από βεγγαλικά και μπαλόνια θα δοθούν σε όλα τα παιδιά.
Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης θα λειτουργήσει στο βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας, εστιάζοντας στους μικρούς μαθητές, που θα μεταλαμπαδεύσουν την αξία και τα οφέλη της ανακύκλωσης στους μεγαλύτερους. Θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις, ενώ θα διανεμηθούν έντυπο υλικό, τσάντες ανακύκλωσης, μαγνητάκια κ.λπ.
Το Τμήμα Καλαμάτας του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, στο πλαίσιο της 6ης Λευκής Νύχτας, θα διοργανώσει χορευτική εκδήλωση, στην οποία θα μετάσχουν οι σχολές χορού: Σύλλογος Αθλητικού χορού “Ξενία”, Ακαδημία Χορού “Απόλλων και Αρτεμις”, Σύλλογος Χορού και Ενόργανης Γυμναστικής “Η χαρά του παιδιού”, Σχολή Χορού “Fame Dance Academy” και “Baila Fuerte”.
Από τα πάρκινγκ του Βιοτεχνικού Πάρκου και των καταστημάτων Lidl και Metro, που βρίσκονται στη Νέα Eίσοδο, θα γίνεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, από τις 9 το βράδυ έως τις 3 το πρωί, από και προς το κέντρο της πόλης (ιστορικό Δημαρχείο) ανά 30 λεπτά. Επίσης, το Αστικό ΚΤΕΛ θα μεταφέρει δωρεάν το κοινό από τη Μικρή Μαντίνεια και τους ενδιάμεσους σταθμούς ανά μία ώρα.
Το Κέντρο Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο. Τουαλέτες για το κοινό θα είναι διαθέσιμες εντός του Πνευματικού Κέντρου, στην πλατεία Μαυρομιχάλη, στο πάρκινγκ του Νέδοντα και παραπλεύρως του ΔΗΠΕΘΕΚ.                                                                                                            eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα