Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Τραμπ: Aν καθαιρεθώ οι αγορές θα καταρρεύσουν

AP Photo/Andrew Harnik
«Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά», πρόσθεσε o πρόεδρος.
«Αν ποτέ καθαιρεθώ, νομίζω πως οι αγορές θα κατέρρεαν και πως ο καθένας θα γινόταν πιο φτωχός», δήλωσε ο Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σε εκπομπή που αναμεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.
Oι παραπάνω, οπωσδήποτε αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις του προέδρου, έρχονται στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην δικηγόρου του που στράφηκε εναντίον του.
«Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά», πρόσθεσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου ο πρώην
δικηγόρος του Μάικλ Κόεν κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εξαγόρασε, έπειτα από αίτημα του Ντόναλντ Τραμπ, τη σιωπή δύο γυναικών που φέρεται να ήταν ερωμένες του Τραμπ, «προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών» για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.
Ο Μάικλ Κόεν, που κατηγορείται για παραβίαση των νόμων περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας, συμφώνησε με τις αρχές να δηλώσει ένοχος, κάτι που μπορεί να τον κάνει να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ, στον οποίο έχει ανατεθεί η ακανθώδης έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Ο Λευκός Οίκος είχε ήδη δηλώσει χθες ότι ο Τραμπ «δεν ανησυχεί καθόλου» για τυχόν αποκαλύψεις τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο Μάικλ Κόεν..
Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα