Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Άστατος με νεφώσεις ο καιρός σε όλη την Ελλάδα

Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 αναμένεται άστατος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν από νωρίς το πρωί στα δυτικά και την Κρήτη οι οποίες σταδιακά και έως το βράδυ θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά και την Κρήτη και κατόπιν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με εξαίρεση τη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, κυρίως στα δυτικά ορεινά.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς, με εξαίρεση της Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα δυτικά από 23

έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 35, στα νησιά το Ιονίου από 21 έως 28, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 32, και στην Κρήτη από 22 έως 30.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί και αργότερα βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και στα δυτικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς. Πηγή ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα