Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Τραγωδία στην Πάρο: Έχασε την ζωή του μετά απο καυγά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου για τον άδικο χαμό ενός Παριανού κατοίκου, ιδιαίτερα αγαπητού μάλιστα στο Κυκλαδίτικο νησί.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, o 68χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Πρωτεύουσας και ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από διαπληκτισμό με Ιταλούς τουρίστες, στη Νάουσα της Πάρου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος τους έκανε την παρατήρηση, γιατί πέρασαν με το αμάξι και σήκωσαν… σκόνη, τότε οι δύο Ιταλοί ηλικίας 42 και 44 ετών, βγήκαν από το αμάξι και στράφηκαν με ύβρεις και απειλές εναντίον του.

Ένας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος Παριανός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο οι δυνάμεις του, τον πρόδωσαν και κατέληξε σήμερα το πρωί σκορπώντας σε πένθος ένα ολόκληρο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν άμεσα από το νησί με αεροπλάνο ώστε να διαφύγουν στην Ιταλία, ωστόσο η Αστυνομία δεν είχε πει το τελευταίο λόγο και τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα