Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Στο δήμο ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Κυπαρισσίας


Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την παραχώρηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κυπαρισσίας από την ΓΑΙΟΣΕ στο Δήμο Τριφυλίας, μετά τις επαφές που είχε χθες ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης στην Αθήνα.
Οπως είχε αναφέρει και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στα σχέδια του δήμου είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πάρκινγκ που θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση της πόλης.
Σχετική ανακοίνωση υπήρξε χθες από τον κ. Λεβεντάκη για τη θετική αυτή εξέλιξη, στην οποία αναφέρεται: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, με την παρούσα, ότι ολοκληρώθηκαν οι επαφές μου με τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. και αποφασίστηκε η παραχώρηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κυπαρισσίας στο δήμο μας. Η συμφωνία αυτή αποτελεί μια σπουδαία στιγμή για το Δήμο Τριφυλίας, καθώς ένα αίτημα και όραμα πολλών ετών παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά και γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλων των Τριφύλιων συμπολιτών μου, τη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., που είδε θετικά το αίτημά μας αυτό και προέβη στην ολοκλήρωση των διαδικασιών. Κάνουμε λοιπόν σήμερα ένα σπουδαίο βήμα προς τον τελικό στόχο μας, που είναι η διαμόρφωση και αξιοποίηση του χώρου που μας παραχωρήθηκε, έτσι ώστε να παραδοθεί προς τους πολίτες και να χρησιμοποιηθεί κατά τέτοιο τρόπο, που θα αλλάξει την ποιότητα ζωής τους, αλλά και την εικόνα της πόλης.
Από την αρχή πίστευα πως με μεθοδική και πολλή δουλειά, θα φτάναμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και η εξέλιξη αυτή με επιβεβαιώνει και με δικαιώνει απόλυτα. Θα ήθελα όμως, κυρίως προς αποκατάσταση των πραγμάτων, να κάνω και μία αναφορά στο λάθος, που εκ παραδρομής και “εν τη ρύμη του λόγου”, ελέχθη κατά τη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου και αντί της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. (την οποία για άλλη μια φορά ευχαριστώ) αναφέρθηκα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Οπως και να έχει, αυτό που μετράει τελικά είναι το θετικό για όλους μας αποτέλεσμα. Αλλωστε, τίποτε δε γίνεται τυχαία και κυρίως αν δεν υπάρχει όραμα». Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα