Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Φίλε οδηγέ..

Φίλε οδηγέ.. Φίλε αγρότη, φίλε εργάτη γης, φίλε οδηγέ αγροτικών μηχανημάτων, τώρα που η συλλογή ελαιοκάρπου είναι στην κορύφωση της μετακινήσου με ασφάλεια, προστάτεψε εσένα και τους υπόλοιπους οδηγούς γύρω σου...
Χρησιμοποίησε φώτα τόσο στο όχημα σου αλλά και στο ρυμουλκούμενο σου, φάρο, αντανακλαστικό τρίγωνο προειδοποίησης, όπως επίσης και οποιοδήποτε άλλο μέσο θα σε κάνει πιο "ευδιάκριτο" όπως π.χ. αντανακλαστικές ταινίες και πρόσθετα φώτα στην καρότσα.
Φίλε οδηγέ Ι.Χ. που κυκλοφορείς και εσύ στο εθνικό και αγροτικό δίκτυο του τόπου μας σκέψου και εσύ ότι αυτήν την εποχή κυκλοφορεί πληθώρα αγροτικών μηχανημάτων τα οποία μεταφέρουν βαρύ φορτίο κάνοντας έτσι την οδήγηση του οχήματος δύσκολη.
Βοήθησε και εσύ, δώσε προτεραιότητα σε ένα τρακτέρ όπου χρειάζεται, οδήγησε αμυντικά προστατεύοντας έτσι τον εαυτό σου.
Δυστυχώς όλοι μας βλέπουμε στο επαρχιακό αλλά και στο εθνικό οδικό δίκτυο αρκετές

περιπτώσεις οδηγών που δεν τηρούν ούτε την στοιχειώδη πρόληψη είτε μη έχοντας π.χ. φώτα σε τρακτέρ με καρότσα ακόμα και τις βραδινές ώρες είτε Ι.Χ. που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες σε στενούς επαρχιακούς ακόμα και όταν "συναντούν" τρακτέρ.
Φίλε οδηγέ αγροτικού μηχανήματος γίνε όσο περισσότερο μπορείς ευδιάκριτος!
Φίλε οδηγέ Ι.Χ. προστάτεψε τον εαυτό σου, μην αναπτύσσεις μεγάλες ταχύτητες ιδίως σε στενούς επαρχιακούς δρόμους, απέφυγε την προσπέραση σε φορτωμένα τρακτέρ στους στενούς δρόμους και όταν προσπερνάς, σκέψου ότι ο οδηγός του δεν σε βλέπει, δεν το ξέρει, προειδοποίησε τον χρησιμοποιώντας κόρνα, βοηθώντας έτσι και τους δυο σας.
Χορτάσαμε από ατυχήματα και δυστυχήματα στην άσφαλτο λόγω της μη πρόληψης, της κακής οδηγικής συμπεριφοράς και της απροσεξίας.
Ας συμβάλουμε όλοι, ο καθένας από την μεριά του, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο.
Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα