Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Καθαρισμό τάφρων και συντήρηση δρόμων ζητά ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών


Σε σχετικό του αίτημα προς το δήμαρχο Τριφυλίας, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, τον πρόεδρο της ΔΚ Φιλιατρών, τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη,ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών τονίζει: «Στις 20/11/2019 την περιοχή των Φιλιατρών έπληξαν ισχυρές καταιγίδες με συνέπεια να σημειωθούν μεγάλες ζημιές, πλημμύρισαν θερμοκήπια, χωράφια, ελαιοπερίβολα, όπως και αγροτικοί και περιφερειακοί δρόμοι.
Ζητάμε: 1) την άμεση ολοκλήρωση των καθαρισμό των κεντρικών και περιφερειακών τάφρων. 2) την άμεση αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου.
Επειδή τα τελευταία χρόνια είμαστε μάρτυρες ακραίων φαινομένων τα οποία επηρεάζουν όλους μας παρακαλούμε να δείτε με ιδιαίτερη βαρύτητα την όλη κατάσταση. Είμαστε στη διάθεσή σας σε οποιαδήποτε συνεργασία μαζί σας».
Με σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος καλεί και τους πολίτες της περιοχής να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού αναφέροντας: «Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών καλεί όλους τους πολίτες της πόλης μας στον άμεσο καθαρισμό όλων των τάφρων (γράνες) των χωραφιών τους. Τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία και πρέπει όλοι να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να ευαισθητοποιηθούμε ώστε να περιοριστούν οι καταστροφές που οφείλονται στην αμέλειά μας. Οι προβλέψεις για την συνέχεια των ακραίων φαινομένων είναι δυσοίωνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα