Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Επιτροπή για καταγραφή ζημιών στην Τριφυλία

Τριμελής επιτροπή για την καταγραφή των ζημιών από την πρόσφατη θεομηνία συγκροτήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.
Η επιτροπή αποτελείται από τους: Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Χρήστο Μπαρκά ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, Φωτεινή Στυλιανού ΠΕ Διοικητικού.
Η επιτροπή έχει ως αρμοδιότητα την εξέταση των αιτημάτων για την ένταξη ή μη των οικογενειών ή των μεμονωμένων ατόμων στο πρόγραμμα ενίσχυσης, τόσο όσον αφορά τη χορήγηση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών, όσο και τη χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και την αντικατάσταση οικοσκευής τους.
Η εν λόγω επιτροπή διενεργεί αυτοψία στις δηλωμένες στην αίτηση ως πληγείσες κύριες

κατοικίες, προκειμένου:α) Να ελέγξει ότι η κύρια κατοικία που έχει δηλωθεί είναι πληγείσα, στην περίπτωση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών. β) Να ορίσει το βαθμό ζημίας της κύριας κατοικίας, στην περίπτωση του επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και οικοσκευής.
Η επιτροπή προσδιορίζει το ύψος του επιδόματος και η τελική αναγνώριση των δικαιούχων των επιδομάτων γίνεται με απόφαση του δημάρχου, σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής.  Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα