Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Επιτροπή για καταγραφή ζημιών στην Τριφυλία

Τριμελής επιτροπή για την καταγραφή των ζημιών από την πρόσφατη θεομηνία συγκροτήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.
Η επιτροπή αποτελείται από τους: Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Χρήστο Μπαρκά ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, Φωτεινή Στυλιανού ΠΕ Διοικητικού.
Η επιτροπή έχει ως αρμοδιότητα την εξέταση των αιτημάτων για την ένταξη ή μη των οικογενειών ή των μεμονωμένων ατόμων στο πρόγραμμα ενίσχυσης, τόσο όσον αφορά τη χορήγηση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών, όσο και τη χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και την αντικατάσταση οικοσκευής τους.
Η εν λόγω επιτροπή διενεργεί αυτοψία στις δηλωμένες στην αίτηση ως πληγείσες κύριες

κατοικίες, προκειμένου:α) Να ελέγξει ότι η κύρια κατοικία που έχει δηλωθεί είναι πληγείσα, στην περίπτωση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών. β) Να ορίσει το βαθμό ζημίας της κύριας κατοικίας, στην περίπτωση του επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και οικοσκευής.
Η επιτροπή προσδιορίζει το ύψος του επιδόματος και η τελική αναγνώριση των δικαιούχων των επιδομάτων γίνεται με απόφαση του δημάρχου, σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής.  Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα