Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Προαύλιο του Μεγάρου Χορού: «Ο μήνας έχει 9» την προσεχή Δευτέρα με τον Μπάμπη Τσέρτο

Την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, ο Μπάμπης Τσέρτος μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη και το συνθέτη Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη θα παρουσιάσουν στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού ένα γοητευτικό αφιέρωμα στο λεγόμενο ελαφρύ τραγούδι με ερμηνείες από τα ομορφότερα τραγούδια των Αττίκ, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη, Σουγιούλ, Μωράκη, Μουζάκη κ.ά.
Οι καλλιτέχνες «ξαναδιαβάζουν» τα αγαπημένα τάγκο, βαλσάκια, ρομάντσες και αρχοντορεμπέτικα με φρέσκια ματιά, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και την ικανότητά τους να συγκινούν και το σημερινό ακροατήριο.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια με τη συνοδεία των: Ροδούλας Χαντζή/ Φλάουτο, Μαρίας Σπυράτου/πιάνο-μαντολίνο, Γιάννη Τσέρτου/ πιάνο-ακορντεόν και Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη στην κιθάρα και την ενορχήστρωση των τραγουδιών. Δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ίδια ημέρα 9.00- 13.00 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης συστήνονται στο κοινό τα ακόλουθα: Θα πρέπει απαραίτητα να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δε θα επιτρέπεται. Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας.
Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να βρίσκονται στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού μία ώρα πριν από την έναρξή της. Η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται.
Τέλος, είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του καθώς και κατά την έξοδό του.
tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα