Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Φρίκη στην Καλλιθέα: Ζούσε με την νεκρή μητέρα της μέσα στην ντουλάπα

Με την μητέρα της νεκρή μέσα στην ντουλάπα κι έχοντας σφραγίσει ερμητικά όλες τις εξόδους και τα παράθυρα του σπιτιού, ζούσε για περισσότερες από 20 ημέρες μια 59χρονη στην Καλλιθέα.
Οι αστυνομικοί του ΑΤ Καλλιθέας εντόπισαν το πτώμα της 80χρονης σε προχωρημένη σήψη εχθές το βράδυ λίγο μετά τις 21:00 μέσα σε μια πολύ δυσάρεστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Όλα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες όταν η 59χρονη έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατα το οποίο είχε σχεδόν εξαφανισθεί, εμφανίσθηκε ξαφνικά φανερά αδυνατισμένη στην γειτονιά ζητώντας φαγητό από νέο κάτοικο της περιοχής.
Το γεγονός αυτό σε όλους στη γειτονιά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση καθώς στο σπίτι έφθαναν τακτικά διανομείς αλυσίδας σούπερ μάρκετ παραδίδοντας παραγγελίες των δύο γυναικών.
Προβληματισμένη με την 59χρονη σε σχεδόν σκελετωμένη κατάσταση, άρχισαν να

αναζητούν την 80χρονη μητέρα της καθώς είχαν επίσης αρκετές ημέρες να την δουν έστω στο μπαλκόνι.
Μια κάτοικος της περιοχής επικοινώνησε με κοινωνική λειτουργό του δήμου Καλλιθέας, η κοινωνική λειτουργός ειδοποίησε την Αστυνομία και εχθές το βράδυ αστυνομική δύναμη του ΑΤ Καλλιθέας με την συνδρομή ομάδων ΔΙΑΣ έφθασε έξω από το σπίτι.



Η 59χρονη άρχισε να συνεργάζεται με τους αστυνομικούς μόνον όταν της ανέφεραν ότι θα αναγκασθούν να σπάσουν την πόρτα αν δεν ανοίξει η ίδια, και για αρκετή ώρα τους απαντούσε ότι ζει μόνη. Ήξεραν όμως ότι ζει με την ηλικιωμένη μητέρα της και άρχισαν να την αναζητούν μέσα στο σπίτι.
Η αποπνικτική μυρωδιά τους οδήγησε σε μια ντουλάπα στο ισόγειο διαμέρισμα του διόροφου κτιρίου όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης σε προχωρημένη σήψη, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφθασε στο σημείο και ιατροδικαστής.
Η ιατροδικαστική εξέταση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, συνεπώς δεν μπορεί ακόμα να αποκλεισθεί εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 80χρονης. Όμως η 59χρονη προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και σήμερα αποφασίσθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.
Όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί περί της ημερομηνίας θανάτου της μητέρας της και γιατί δεν ειδοποίησε κανέναν, η 59χρονη απάντησε ότι η μητέρα της απεβίωσε στις 7 Ιουλίου και ότι δεν ενημέρωσε κανέναν καθώς δεν είχε χρήματα για την ταφή της. kallitheaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα