Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Εργα υπογειοποιήσεων ολοκλήρωσε ο ΔΕΔΔΗΕ

Εργα υπογειοποιήσεων των εναερίων δικτύων ολοκλήρωσε ο ΔΕΔΔΗΕ στην Κυπαρισσία και στη Μεσσήνη, μετά από σχετικές συμβάσεις με τους Δήμους Τριφυλίας και Μεσσήνης.
Συγκεκριμένα, στην Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας ολοκληρώθηκε το έργο αισθητικής αναβάθμισης του δικτύου με την κατασκευή του υπογείου δικτύου, την τοποθέτηση υποσταθμού compact και την αποξήλωση των εναερίων δικτύων μέσης και χαμηλής τάσης. Το έργο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτήθηκε η συνεργασία τόσο του δήμου, όσο και της Αρχαιολογίας κατά την εκτέλεσή του.
Το έργο ήταν προϋπολογισμού 120.000 ευρώ για το οποίο υπήρξε σχετική σύμβαση του Δήμου Τριφυλίας με τον ΔΕΔΔΗΕ.
Ανάλογο έργο αισθητικής αναβάθμισης του δικτύου χαμηλής τάσης έγινε στην πόλη της Μεσσήνης μετά από σχετική σύμβαση του δήμου με τον ΔΕΔΔΗΕ και εκτελέστηκε έργο

προϋπολογισμού 110.000 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι ο ΔΕΔΔΗΕ πέραν των προβλεπόμενων έργων στις παραπάνω συμβάσεις για αισθητική αναβάθμιση, προέβη και σε συμπληρωματικά έργα βελτίωσης της εκμετάλλευσης του δικτύου.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ΔΕΔΔΗΕ στο μέλλον θα συνεχίσει τις υπογειοποιήσεις στις παραπάνω πόλεις για λόγους καλύτερης εκμετάλλευσης του δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα