Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Αργυρούπολη - Συγκλονίζει η κόρη του 45χρονου "κτήνους": Εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή το σκουπίδι [εικόνες]


"Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή", έγραψε για τον πατέρα της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του στην Αργυρούπολη.
Ακόμα και η ίδια του η κόρη, ένα από τα συνολικά τέσσερα παιδιά τα οποία έχει αποκτήσει από τρεις γάμους, ο 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του στην Αργυρούπολη.
Με μια ανάρτηση η οποία προκαλεί σοκ η ανήλικη καταδικάζει τις αποτρόπαιες πράξεις του - κατ΄ ευφημισμόν - όπως εμμέσως παραδέχεται το παιδί, γονιού της, ζητώντας από την αστυνομία να βάλει τέλος στα εγκλήματά, του συλλαμβάνοντας τον.



"Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή", έγραψε το παιδί - αναφερόμενο στον πατέρα του - σε ανάρτησή της στο Instagram.
Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: "Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί".



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιητικός και βίαιος χαρακτήρας του 45χρονου ήταν γνωστός και στο φιλικό περιβάλλον των παιδιών του, αφού όπως ισχυρίζονται συμμαθητές της κόρης του συχνά ξεσπούσε και πάνω τους.
Βαρύ παρελθόν
Ο φερόμενος ως δράστης ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος άνδρας είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και το 2015 στο Άργος, έχει επιτεθεί σε άλλη σύντροφό του με μαχαίρι.
Ο ίδιος τότε είχε εξαφανιστεί και σημειώνεται πως είχε κατηγορηθεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα