Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Δύο συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Συνελήφθη, χθες (23.6.2022) στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας,, μια 27χρονη αλλοδαπή, γιατί επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστα έγγραφα για αεροδρόμιο της Ιταλίας.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη κι ένας 57χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της ανωτέρω, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.
Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 57χρονος προσποιούμενος το σύζυγο της 27χρονης και έχοντας μαζί τους ανήλικο τέκνο του, συνόδευε αυτήν, προμηθεύοντας την με νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό της από τη Χώρα και συνελήφθη. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, από την κατοχή της 27χρονης, διαβατήριο από Αρχές του Μπαγκλαντές.
Η 27χρονη, που κατηγορείται για για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς και ο 57χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα