Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Ανάδοχος για συντήρηση του κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας


Οριστικός ανάδοχος για «Συντήρηση και Επισκευή Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Προμήθεια Χημικών Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας» αναδείχθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας, η οποία διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη.
Στην απόφαση με αριθμό 253/2022 για το θέμα «Έγκριση του Πρακτικού 3 ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Συντήρηση και Επισκευή Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Προμήθεια Χημικών Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας”», που δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: Ω8ΚΤΩΗΕ-ΞΜΛ, αναγράφεται πως η Ο.Ε. «ομόφωνα εγκρίνει το από 29/9/2022 Πρακτικό 3 και ως εκ τούτου κατακυρώνει το διαγωνισμό στον οικονομικό φορέα “LP FACILITIES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΚΕ”, με οικονομική προσφορά 58.152,03 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 253/2022».
Πλέον, έπειτα και την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, όλοι αναμένουν σε σύντομο χρονικό να ανοίξει, ξεκινώντας η λειτουργία του για το κοινό και, βεβαίως, το Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας!    Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα