Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Η Χ. Παναγιωτοπούλου για τον καθορισμό Ζώνης Λιμένα στο Λιμενάρι


Την ικανοποίησή της για την υλοποίηση της πρότασής της, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, από το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας, για τον καθορισμό Ζώνης Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών, που θα έχει ως «αποτέλεσμα την πολυπόθητη ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και μια αρχή ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής», διατυπώνει η δημοτική σύμβουλος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.
Η κα Παναγιωτοπούλου στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, πληροφορήθηκα την απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας περί καθορισμού Ζώνης Λιμένα στην περιοχή Λιμενάρι Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας.
Στη συνάντηση που είχα την 5 -8-2022 με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, κ. Νικόλαο Αλεξανδρόπουλο, συζητήσαμε μεταξύ άλλων και ανταλλάξαμε απόψεις για την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης και τη διερεύνηση του εφικτού η μη, να καθοριστεί Ζώνη Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν, στον κ. Πρόεδρο και στα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής, διότι η πρότασή μου αυτή έγινε άμεσα αποδεκτή και μόλις εντός δύο μηνών άρχισε να υλοποιείται και να παίρνει σάρκα και οστά!
Η Ζώνη Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών σημαίνει δυνατότητα πρόσβασης στα Φιλιατρά με θαλάσσια μέσα, προσέλκυση κόσμου και κίνηση, με αποτέλεσμα την πολυπόθητη ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και μια αρχή ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.
Κυπαρισσία, 6 Οκτωβρίου 2022
Χάιδω Παναγιωτοπούλου
Επικεφαλής Παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια»
Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας
Δικηγόρος».

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΛΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΠΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα