Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεν αποκλείουν ακόμα και ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας οι Αρχές - Στην ανακρίτρια πρώην διαιτητής και οδοντοτεχνίτης


Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δώσει και άλλη κατάθεση η 12χρονη η οποία φέρεται να έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας με επικεφαλής τον Ηλία Μίχο στον Κολωνό. Την ίδια στιγμή την Τρίτη (28/02), στην ανακρίτρια θα οδηγηθούν δύο ακόμα κατηγορούμενοι για τη δυσώδη υπόθεση. Πρόκειται για τον πρώην διαιτητή και τον οδοντοτεχνίτη, γείτονες του Μίχου, τους οποίους το παιδί έχει αναγνωρίσει ως βιαστές του στην τελευταία του κατάθεση. Οι ίδιοι αρνούνται τα πάντα. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται η ύπαρξη ολόκληρου κυκλώματος παιδεραστίας στην περιοχή με επικεφαλής τον Μίχο.
«Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί ανάλογα εγκλήματα»
Φύλλο και φτερό κάνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star, τις συνομιλίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λάπτοπ, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι, «από τη στιγμή, που έχουμε κατηγορούμενους 60 και 65 χρονών, προφανώς αυτή τη διαστροφή δεν την ξεκίνησαν σε αυτήν την ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί ανάλογα εγκλήματα από τους συγκεκριμένους. Πράγματι, μιλάμε για ένα κύκλωμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις έρευνες ο εγκέφαλος αυτού του κυκλώματος είναι ο Ηλίας Μίχος». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αναμένεται το 12χρονο παιδί να κληθεί για μια ακόμα κατάθεση ώστε να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα. Εκτιμάται ότι θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, ο Μίχος φέρεται να χρησιμοποιούσε ένα ολόκληρο αφήγημα για την 12χρονη, ώστε να καθησυχάζει επίδοξους βιαστές της. «Η κοπέλα είναι από την Αλβανία, είναι ορφανή, γονείς δεν υπάρχουν. Ενδιαφέρομαι για το μέλλον της, είναι 16 ετών, θέλω να τη βοηθήσω με το μέλλον της, για να ορθοποδήσει», φέρεται να έλεγε ο κατηγορούμενος για την υπόθεση ενώ, πολλοί από τους προφυλακισμένους ισχυρίστηκαν ότι έδιναν χαρτζιλίκι στην 12χρονη γνωρίζονται την άσχημη οικονομική της κατάσταση.
Ο Μίχος αναμένεται να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες κατά τη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού, σε πρώτη φάση, επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής, έχει υπάρξει φειδωλός στις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα