Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Καταγγελία ΙΝΚΑ: Πωλούν κατεψυγμένα για φρέσκα και «ελληνικές» γαρίδες από την... Αργεντινή


Στην καταγγελία ότι επιχειρηματίες που διατηρούν πάγκους στην Βαρβάκειο αγορά πωλούν κατεψυγμένα θαλασσινά ως «φρέσκα», προχώρησε ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Λεχουρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία», στο OpenTV.
«Αισθάνομαι πολύ άσχημα, μην πω χειρότερη έκφραση, με αυτά τα οποία ισχύουν στη Βαρβάκειο αγορά. Να πουλάνε κατεψυγμένα προϊόντα για φρέσκα. Να πηγαίνει ο υπουργός και να λέει ότι είναι φθηνότερες οι τιμές απ' ό,τι ήταν πέρυσι. Αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ποιότητα. Απορώ, πού είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιφέρειας Αττικής», τόνισε ο κ. Λεχουρίτης, κάνοντας λόγο για ένα «επικοινωνιακό σόου» του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη.
«Πουλάνε γαρίδες Αργεντινής για φρέσκες ελληνικές», κατήγγειλε ο κ. Λεχουρίτης. Ερωτηθείς εάν έχει αποδείξεις ότι συμβαίνει αυτό στη Βαρβάκειο, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ υπογράμμισε: «Οταν υπάρχουν φωτογραφίες με γαρίδες που έχουν πάγο επάνω τους, να τις πωλούν ως φρέσκια, τι άλλη απόδειξη θέλετε; Υπάρχουν φωτογραφίες. Τα καλαμάρια που λένε ότι είναι καλαμάρια, είναι θράψαλα. Εγώ αμφιβάλλω αν τρώει ο κόσμος ποιοτικά προϊόντα».
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες τις οποίες επικαλείται ο κ. Λεχουρίτης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα