Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Σύγχρονος Νώε – Αφιέρωσε 20 χρόνια από τη ζωή του για να κατασκευάσει το ακριβές αντίγραφο της κιβωτού

Ξόδεψε εκατομμύρια, αλλά είναι αδύνατο να το μετακινήσει από τη θέση του. Στόχος του ήταν να δημιουργήσει ένα πανομοιότυπο αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε και τελικά το κατάφερε, είναι από μέσα εκπληκτικό. Αυτό το αντίγραφο βρίσκεται στον ποταμό Maas, που βρίσκεται στην Ολλανδία, και τα τελευταία χρόνια έχει εκπλήξει ντόπιους και αγνώστους που περπατούν στο μέρος.
Ο ιδιοκτήτης του, ο Johan Huibers, είναι ένας παθιασμένος ξυλουργός που έχει φτιάξει το ακριβές αντίγραφο της κιβωτού του Νώε σύμφωνα με τις μεταφράσεις των ενδείξεων που του έδωσε ο Θεός στη Βίβλο.
Αυτός ο άνθρωπος εργάστηκε για 20 χρόνια και ξόδεψε πάνω από 1 εκατομμύρια δολάρια για να ολοκληρώσει το έργο του που είναι πλέον κάτι σαν αξιοθέατο στην πόλη του.Ο Johan αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στο τελευταίο στάδιο του έργου του, που είναι να πλεύσει την κιβωτό στο Ισραήλ. Αυτή η ιδέα δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί γιατί χρειάζεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να ξεκινήσει το ταξίδι, οπότε έχει ξεκινήσει μια αποστολή για να το πετύχει.Είναι ένας πιστός Χριστιανός που έχει διαβάσει και ξαναδιαβάσει τη Βίβλο από τη Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη. Το όνειρό του είναι να φέρει αυτή τη λογοτεχνική εκδοχή της βιβλικής κιβωτού στη χώρα όπου ο Θεός έδωσε τις εντολές του στον Νώε.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Johan είναι ότι η κιβωτός δεν έχει πανιά ή κινητήρες για να την κινήσει.Για να κάνει το ταξίδι θα χρειαστεί τρέιλερ και μηχανήματα για να σύρει την κιβωτό. Υπολογίζει ότι το κόστος ξεπερνά τα 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Ο Johan σχολίασε σε συνέντευξή του ότι θέλει να πάει στο Ισραήλ με την κιβωτό του επειδή «αγαπά τη γη του Θεού, τη χώρα και τους ανθρώπους της» .Σήμερα η Κιβωτός του Γιόχαν είναι δημοφιλής στην πόλη και αποτελεί τουριστικό σημείο για τους ντόπιους και τους επισκέπτες της πόλης του Limburg. Αυτό το έργο έχει μήκος πάνω από 91 μέτρα και ύψος περίπου 5 ορόφων.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Johan, κατασκεύασε την κιβωτό για να αποδείξει ότι υπάρχει Θεός.Προειδοποιεί ότι λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η στάθμη της θάλασσας θα ανέβει σε επίπεδα που δεν είχαμε φανταστεί και ότι, όπως την εποχή του Νώε, κανείς δεν φαίνεται να δίνει σημασία στα στοιχεία , γι’ αυτό αποφάσισε να βρει το «καταφύγιό» του πριν την επικείμενη πλημμύρα.
Ο κύριος στόχος αυτού του ανθρώπου ήταν να πάει την κιβωτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2018, αλλά δεν είχε αρκετά χρήματα για να το κάνει, έτσι αποφάσισε να το κάνει ξανά έχοντας στο στόχαστρό του το Ισραήλ.

 filoitexnisfilosofias.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα