Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Εκπληκτικό θέαμα στην Καστοριά: Η "ιπτάμενη πιανίστα" Έλενα Ξυδιά παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης

Εντυπωσίασε ξανά η γνωστή πιανίστας Έλενα Ξυδιά συνεχίζοντας τις ξεχωριστές εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης της Καστοριάς δημιουργώντας μαζί με τον Λαρισαίο σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη ένα υπέροχο θέαμα.
Η Έλενα Ξυδιά γνωστή και ως "η ιπτάμενη πιανίστα", καθώς είναι η μοναδική στον κόσμο που έπαιξε πιάνο στον αέρα πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών, έδειξε για άλλη μια φορά τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο να προβάλει εξαιρετικά την φυσική κληρονομιά της Ελλάδας.
Η εμφάνιση της στη μέση της λίμνης της Καστοριάς έχει κερδίσει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις όλων.
Σε ένα τέλεια σχεδιασμένο consept σκηνοθετημένο και πάλι από τον Λαρισαίο Πασχάλη Μάντη έφερε μια από τις πιο απρόσμενες εμφανίσεις που έχουν γίνει ποτέ σε λίμνη.Το πιάνο μεταφέρθηκε με ειδική πλωτή πλατφόρμα μέχρι τη μέση της λίμνης, ενώ η Έλενα μετέβη εκεί με βάρκα. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να παίζει τα αγαπημένα της κομμάτια, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα.
To event δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Καστοριάς και έγινε πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία της κ Ξυδιά με τον Δήμο Καστοριάς.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα