Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Εμμέσως πλην σαφώς ο Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια


ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΪΟ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ
Με έμεσο τρόπο ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ότι θα είναι υποψήφιος και στις νέες περιφερειακές εκλογές, τον Οκτώβριο. Είπε συγκεκριμένα χθες το βράδυ, από τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο κτίριο της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα: “Φυσικά η παράταξή μας κατέρχεται στις εκλογές πάση δυνάμει, με πρόσωπα τα οποία θα τα μάθετε, αλλά θα έχουμε οπωσδήποτε το πιο δυνατό ψηφοδέλτιο. Θεωρούμε θα είμαστε όλοι μαζί, είναι προφανές αυτό και θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει και θεωρώ θα την εκτιμήσει ο λαός ώστε να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει. Δεν θα αφήσουμε επ ουδενί στη μέση αυτό το έργο”.
Ρωτήθηκε ο περιφερειάρχης κ. Νίκας να πει ακόμη πιο καθαρά αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και απάντησε: “Εγώ είμαι μάχιμος πάρα πολλά χρόνια. Ποτέ δεν υποστέλλω τη σημαία και θα είμαι μαζί”.
Για τις επίσημες ανακοινώσεις πάντως ο κ. Νίκας παρέπεμψε στον Μάιο, εκτιμώντας ότι μέχρι τότε θα έχει συγκροτηθεί κυβέρνηση και τα κόμματα θα αρχίσουν να κάνουν τις επιλογές τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είπε χαρακτηριστικά: “Εκτιμώ ότι περί το Μάιο θα έχουνε λήξει ζητήματα τα οποία συνδέονται με τις εθνικές εκλογές. Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση εάν τα ζητήματα αυτά λήξουν στις πρώτες εκλογές ή στις δεύτερες, αλλά κατά τον Μάιο πρέπει να έχουν κλείσει τα ζητήματα αυτά, επομένως τότε θα μπορούμε να μιλάμε και για αυτοδιοικητικές εκλογές α΄και β΄ βαθμού. Είναι περίπου 150 μέρες (μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου), είναι πάρα πολλές για προεκλογική περίοδο”.    Στ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα