Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Πότε θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης την ημερομηνία των εκλογών - Οι τελευταίες πληροφορίες


Με μεγάλο άγνωστο "χ" στην πολιτική εξίσωση την ημερομηνία που θα επιλέξει ο πρωθυπουργός, προκειμένου να στηθούν οι πρώτες κάλπες της απλής αναλογικής, η κυβέρνηση, μετά το οκτάωρο μπρα ντε φερ σε σκηνικό επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, διευρύνει σταδιακά το αποτύπωμα της ατζέντας της.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σήμερα το βράδυ θα παραχωρήσει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών, τοποθετεί (όπως έγινε εμφανές στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Μαρούσι) στην πρώτη γραμμή των διλημμάτων τη σταθερότητα και την επόμενη ημέρα του κράτους, με τα συγκεκριμένα πεδία να κυριαρχούν στην προεκλογική συζήτηση, η οποία, ουσιαστικά, έχει ξεκινήσει. Όσον αφορά στο μέτωπο των ανακοινώσεων για την Κυριακή των εθνικών εκλογών, η Ηρώδου Αττικού 29 θα…τραβήξει την κουρτίνα κοντά στην εορταστική περίοδο του Πάσχα, με την 21η Μαΐου να θεωρείται το κυρίαρχο σενάριο, υπό το πρίσμα και των πρωθυπουργικών αναφορών ότι οι κάλπες θα έρθουν στο προσκήνιο μέσα στην άνοιξη.
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολύ σύντομα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Είχαμε πει ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και δεν νομίζω ότι αυτός ο σχεδιασμός θα ξεφύγει από αυτό το χρονοδιάγραμμα. Πολύ σύντομα θα έχουμε και πιο συγκεκριμένες ειδήσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Το σημαντικό δεν είναι οι ημερομηνίες, αλλά να αναδειχθούν τα διλήμματα, τα διακυβεύματα, η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα και όλα αυτά που και πριν, αλλά και τώρα -μετά την τραγωδία των Τεμπών- αναδεικνύονται ακόμα πιο επιτακτικά. Κοντά στο Πάσχα θα υπάρχουν ανακοινώσεις", σημείωσε (Mega) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.     Capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα