Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Χαρίτσης για Κασσελάκη: Απέφυγε να μπει σε έναν διάλογο επί της ουσίας της πολιτικής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια άγνοια σε βασικά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων και τον Απόστολο Μαγγηριάδη, το βράδυ της Παρασκευής, ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης, σημειώνοντας ότι η αναφορά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το “κρατίδιο” στην Κύπρο δεν ήταν απλά ένα γλωσσικό ολίσθημα. Ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε ότι γενικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε όλη την προεκλογική περίοδο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να μπει σε έναν διάλογο επί της ουσίας της πολιτικής…
Ο Αλέξης Χαρίτσης αναφερόμενος στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο διάσπασης είπε: «Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως αυτή η εσωτερική εκλογική αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει μία ένταση, θα έλεγα ακόμα ότι έχει ανοίξει και πληγές. Και πρέπει την επόμενη ημέρα να κλείσουν». Πρόσθεσε ότι «το κόμμα πρέπει να βγει ενωμένο και θα δουλέψουμε για να βγει ενωμένο».
Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και το εάν έχει άγνοια σε θέματα εξωτερικής πολιτικής ο Αλέξης Χαρίτσης είπε: «Δεν θέλω να εκφραστώ για κάτι που δεν γνωρίζω πολύ καλά. Δεν μας έχει πει ποιες είναι οι θέσεις του. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης απέφυγε να μπει σε μια πιο σοβαρή, προγραμματική συζήτηση, σε έναν διάλογο επί της ουσίας της πολιτικής. Και είδαμε βεβαίως και χθες, αυτό που είδε όλη η Ελλάδα, όχι ένα γλωσσικό ολίσθημα το οποίο θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε, όπως επιχειρείται να παρουσιαστεί, αλλά μία άγνοια σε βασικά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, κρίσιμα και ευαίσθητα, στα οποία θα πρέπει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον οποίον εκλέγουμε την Κυριακή να έχει μία πάρα πολύ σοβαρή και σε βάθος γνώση αυτών των θεμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα