Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Αγρότες: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις - Τα επόμενα βήματαΟι αγρότες έχουν διαμηνύσει ότι παραμένουν σε θέσεις μάχης


Μέχρι τουλάχιστον τις 26 Φεβρουαρίου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες.
Η Θεσσαλία λειτουργεί ως οδηγός για τα υπόλοιπα μπλόκα και περιμένουμε και μία νέα παναγροτική σύσκεψη τις επόμενες ημέρες την Πέμπτη (22/02), πάντως, αποφασίστηκαν συλλαλητήρια σε μεγάλες πόλεις της χώρας τη Δευτέρα (26/02), που στις Βρυξέλλες θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, και η κοινή αγροτική πολιτική.
Μέχρι τότε, οι αγρότες έχουν διαμηνύσει ότι παραμένουν σε θέσεις μάχης, και ειδικά αυτοί στη Θεσσαλία που περιμένουν τη δεύτερη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 10 ή 11 Μαρτίου. Τότε, ο πρωθυπουργός θα έχει και στα χέρια του την έρευνα, το πόρισμα των Ολλανδών εμπειρογνωμόνων για τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία αλλά και για τη διαχείριση των υδάτων, ώστε να είναι σε θέση να τους πει κάτι πιο ουσιαστικό.
Τις επόμενες μέρες παναγροτική σύσκεψη
Στη Μακεδονία, το μπλόκο το οποίο ενισχύεται πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες, είναι αυτό στο τελωνείο των Ευζώνων, όπου έχουν συγκεντρωθεί πάρα πολλές δυνάμεις. Εκεί, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται, με τον αποκλεισμό που έχει αποφασιστεί για σήμερα. Και στη Χαλκιδική, θα υπάρχει αποκλεισμός από το μπλόκο των Μουδανιών για ένα δίωρο, από τις 8 έως τις 10 βράδυ, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και πανελλαδική συνδιάσκεψη με όλα τα μέλη της επιτροπής που συγκροτήθηκε το προηγούμενο διάστημα και θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα