Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: «Τα μέλη είναι διακριτούς ρόλους - Έταζαν χλιδάτη ζωή»Η έρευνα συνεχίζεται για τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας


Προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί είναι ο τρόπος δράσης των κυκλωμάτων μαστροπείας αλλά και οι «μετακινήσεις» από το ένα κύκλωμα στο άλλο.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, φαίνεται πως κυκλώματα λειτούργησαν σαν «συγκοινωνούντα δοχεία».
Σε μία μαραθώνια διαδικασία με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στη φυλακή η 25χρονη που φαίνεται να είναι η πρωταγωνίστρια του κυκλώματος και η οποία εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια, ενώ οι υπόλοιποι 5 κατηγορούμενοι, οι οποίοι δήλωσαν αθώοι στις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών είναι και ο tattoo artist.
«Τα μέλη του κυκλώματος είχαν διακριτούς ρόλους»
Ο αντιπρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση.
«Έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, η οποία εξάρθρωσε ένα κύκλωμα μαστροπείας. Συνελήφθησαν οι υπαίτιοι και έχουμε τις πρώτες προφυλακίσεις. Η έρευνα συνεχίζεται για να δούμε πόσα μέλη συμμετείχαν και με ποιον τρόπο. Τα μέλη είχαν διακριτούς ρόλους. Υπήρχε άτομο που έκανε την στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων, άτομο που κανόνιζε τα ραντεβού, τα χρήματα και τις μεταφορές», είπε αρχικά.
«Η πορνεία και η μαστροπεία είναι μια παράνομη δραστηριότητα που έχει θύτες και θύματα, και πολλές φορές ανήλικα θύματα. Όλο αυτό ξεκίνησε από την καταγγελία μία αδερφή θύματος που είδε μήνυμα στο κινητό της ανήλικης με την 25χρονη που κανόνιζαν για χρήματα. Τους έταζαν μία χλιδάτη ζωή», συμπλήρωσε ο κ. Ρήγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα