Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αποβίωσε 54χρονος οικοδόμος που αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ δούλευε στην Καλαμάτα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ
Την οδύνη του και τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους 54χρονου οικοδόμου, ο οποίος αποβίωσε μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε και ανακοπή την ώρα της δουλειάς στην Καλαμάτα, εκφράζει με γραπτή ανακοίνωση το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Μεσσηνίας, του οποίου ήταν και μέλος στο παρελθόν. Το Συνδικάτο καλεί επίσης τους αρμόδιους φορείς να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο θάνατος του οικοδόμου…
Πιο συγκεκριμένα το Συνδικάτο σημειώνει: “Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα εν ώρα δουλειάς άλλος ένας συνάδελφος οικοδόμος – καλουπατζής 54 ετών στο κέντρο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ δούλευε σε σκαλωσιά, ένιωσε μια αδιαθεσία και ζήτησε νερό. Έως ότου φέρουν το νερό έπαθε ανακοπή και ξεψύχησε.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας, εκ μέρους όλων των οικοδόμων και εργαζομένων στις κατασκευές, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την οδύνη του στην οικογένειά και τους οικείους του. Ο συνάδελφος υπήρξε στο παρελθόν μέλος του συνδικάτου και της διοίκησης.
Καλούμε τους αρμόδιους φορείς και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ερευνήσουν τις συνθήκες που έχασε ο συνάδελφος μας τη ζωή του, να διερευνηθούν τα μέτρα ασφαλείας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σχετίζεται με το τραγικό αυτό συμβάν”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα