Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

17 υποψήφιοι διοικητές για το Νοσοκομείο - Ξεκινά το Σαββατοκύριακο η διαδικασία επιλογής

Δεκαεπτά είναι οι υποψήφιοι νέοι διοικητές για το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διαγωνιστούν στο τεστ δεξιοτήτων που διοργανώνει το ΑΣΕΠ, στην Αθήνα, μαζί με τους υποψηφίους νέους διοικητές στις ΥΠΕ (Υγειονομικές Περιφέρειες) και τους υποψηφίους νέους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας.
Οι εξετάσεις που έχουν διάρκεια 2 ώρες, θα διεξαχθούν σε γκρουπ με αλφαβητική σειρά.
Από τα ονόματα των υποψηφίων που κυκλοφορούν, επιβεβαιώσαμε ότι μεταξύ των υποψηφίων διοικητών είναι η νυν διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη, ο γιατρός - τέως αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αγγελος Χρονάς και η πολιτικός μηχανικός - στέλεχος της Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας Νατάσα Κυριακοπούλου. Δεν είναι υποψήφιοι, όπως διευκρίνισαν στην “Ε” - τα ονόματά τους ακούγονταν -, ο γιατρός - καθηγητής Παθολογίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και ο πρώην διοικητής Γιώργος Μπέζος.
Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας οι υποψήφιοι διοικητές είναι 8 και μεταξύ αυτών δεν είναι ο νυν διοικητής Δημήτρης Λαμπρόπουλος.
Οπως έχει ανακοινωθεί, αρχικά θα επιλεγούν 7 υποψήφιοι οι οποίοι θα περάσουν από συνέντευξη και μετά την βαθμολόγηση σε αυτή, θα προκριθούν 3. Η τελική επιλογή του διοικητή θα γίνει από επιτροπή του υπουργείου Υγείας, υπό την εποπτεία του υπουργού.
Αρχικά, θα επιλεγούν οι διοικητές των ΥΠΕ και των νοσοκομείων της Αθήνας και θα ακολουθήσουν αυτοί στα περιφερειακά ιατρεία.   
Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα