Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Δασαρχείου Κυπαρισσίας

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Δασαρχείου Κυπαρισσίας που βρίσκονται στη βόρεια είσοδο της πόλης σε ένα ευρύχωρο και σύγχρονο κτήριο.
Τα νέα γραφεία εξασφαλίζουν άνετο περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους, αλλά και εύκολη πρόσβαση για τους πολίτες με χώρους στάθμευσης. Παράλληλα με την ευρυχωρία που διαθέτει έχει γίνει και καλύτερη διαχείριση του αρχείου του.
Ο αγιασμός των εγκαινίων έγινε σε εορταστικό κλίμα, με τον δασάρχη Κυπαρισσίας Νίκο Χριστοδούλου να τονίζει ότι το νέο κτήριο είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο με περισσότερα τετραγωνικά, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες για τους υπαλλήλους αλλά και τους πολίτες που το επισκέπτονται, ενώ εξασφαλίζεται και η εύκολη πρόσβαση ΑΜΕΑ.
Ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Αντώνης Βλάχος σημείωσε ότι πρόκειται για εξαίρετες εγκαταστάσεις με πολύ καλύτερες συνθήκες και από την πλευρά τους σαν δήμος θα είναι

δίπλα τους.
Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν ο δασάρχης Καλαμάτας Σπυρίδων Κατσίποδας, ο διοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας Βασίλης Παρασκευόπουλος, ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Κυπαρισσίας Ηλίας Λεμπέσης και ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυπαρισσίας Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος.
Μετά τα εγκαίνια υπήρχε φαγητό και γλυκά που κεράστηκαν σε όλους. eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα