Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ο Ε.Σ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας συνεδρίασε εκτάκτως, με πλήρη απαρτία, την Πέμπτη 24/10/2019, μετά τα τελευταία πρωτοφανή περιστατικά και τις επιθέσεις που δέχτηκε τόσο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, όσο και ο ίδιος ο Σύλλογος στο σύνολο του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στηρίζει ΟΜΟΦΩΝΑ τον Πρόεδρο του Δημήτριο Τερζή και καταδικάζει απερίφραστα τις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Γεώργιο Λεβεντάκη τόσο κατά το Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη στις 23/10/2019, όσο και με ανακοινώσεις που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ίδιου στις 24/10/2019. 
Στα 91 χρόνια ιστορίας του, ο Σύλλογος μας πάντα εξέφραζε ΕΛΕΥΘΕΡΑ την άποψη του για το καλό της πόλης μας και ποτέ δεν δέχτηκε και δεν θα δεχτεί υποδείξεις, τόσο για το πρόσωπο του Πρόεδρου του όσο και για την σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Για αυτά αποφασίζουν τα 220 και πλέον μέλη του, που ψηφίζουν μαζικά τα τελευταία
χρόνια και στηρίζουν το Σύλλογο μας αναδεικνύοντας τον σε έναν από τους πολυπληθέστερους Εμπορικούς Συλλόγους σε ενεργά μέλη σε Πανελλαδικό επίπεδο
Θα πρέπει να τονιστεί επίσης, ότι επιδιώκουμε την συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου μας και ιδιαίτερα με την εκάστοτε Δημοτική αρχή εκφράζοντας όμως πάντα
ΕΛΕΥΘΕΡΑ την άποψη του Συλλόγου και με μοναδική μας επιδίωξη την βελτίωση του τόπου μας και της καθημερινότητας όλων μας.
Απαιτούμε τον σεβασμό τόσο στον Πρόεδρο μας όσο και στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, τονίζοντας προς όλους ότι ο Σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι μια από τις πιο ζωντανές φωνές εκπροσώπησης της Κυπαρισσίας.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Πρόεδρος
Τερζής Δημήτριος
Ο Αντιπρόεδρος
Άρης Παναγιωτόπουλος
Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Χηνόπουλος
Ο Ταμίας
Ελένη Κουρέτα
Τα μέλη
Τσάκος Δημήτριος, Κωνσταντίνος Γκότσης, Άννα Κόντου
Το παρών υπογράφεται ολογράφως και από τα εφτά μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα