Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Διαβάσεις πεζών έξω από τα σχολεία στα Φιλιατρά


Διαβάσεις πεζών έξω από σχολικά συγκροτήματα και κεντρικά σημεία , όπως και φωτεινές πινακίδες σήμανσης, τοποθετήθηκαν στην πόλη των Φιλιατρών τις τελευταίες ημέρες.
Παρεμβάσεις που έχουν τύχει της θετικής ανταπόκρισης του κόσμου καθώς συμβάλλουν σημαντικά στην κυκλοφορία και την ασφάλεια των πεζών. Πολύ περισσότερο δε όταν αυτό αφορά τα παιδιά, καθώς οι διαβάσεις έχουν γίνει έξω από σχολεία, αλλά και στον κεντρικό δρόμο που βρίσκεται ο «Πύργος του Αϊφελ» όπου σταματούν αρκετοί διερχόμενοι.
Σχετική ανακοίνωση για τις παρεμβάσεις αυτές υπάρχει και από το συνδυασμό «Ανοδος» του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη, όπου σημειώνεται:
«Με στόχο μας την ασφάλεια και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Φιλιατρών εργασίες τοποθέτησης προειδοποιητικών πινακίδων σήμανσης κυκλοφορίας, φωτεινής σήμανσης, καθώς και εργασίες διαγραμμίσεων

διαβάσεων πεζών, σε σημεία όπου υπάρχει έντονη κίνηση.
Επίσης, για την ασφάλεια των μαθητών μας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης προειδοποιητικών πινακίδων σήμανσης κυκλοφορίας, φωτεινής σήμανσης, καθώς και εργασίες διαγραμμίσεων διαβάσεων πεζών, πλησίον όλων των σχολικών μονάδων της πόλης».   Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα