Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Μαφιόζικη ενέδρα στο Χαϊδάρι - Γιατί όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα νονών

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν στις 11.00 το πρωί της Τρίτης έναν άνδρα την ώρα που εξερχόταν από το όχημά του, μάρκας BMW, τύπου SUV, στο Χαϊδάρι. Το μαφιόζικο χτύπημα έγινε μέρα-μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου.
Στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι, και ενώ ο άνδρας βρισκόταν στη θέση του οδηγού με το όχημά του σταθμευμένο παραπλεύρως του δρόμου, άγνωστοι δράστες, διερχόμενοι με μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον.
Έξι κάλυκες από δύο διαφορετικά όπλα περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί στον τόπο της αιματηρής επίθεσης.
Οι δράστες χρησιμοποίησαν πολεμικό όπλο καλάσνικοφ και πιστόλι των 9 χιλιοστών και είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, το οποίο οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο του και δεν

πρόλαβε να αντιδράσει.
Οι δύο ένοπλοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το αυτοκίνητο, όπου πυροβόλησαν τον οδηγό και στην συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το astinomiko.gr, το θύμα της επίθεσης είχε μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο της Ασφάλειας Αττικής κατά το παρελθόν, για υποθέσεις εκβιασμών, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να κυκλοφορούσε πάντοτε με συνοδεία.



Σήμερα, πάντως, το θύμα δεν είχε συνοδεία, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι οι δράστες τον παρακολουθούσαν καιρό και χτύπησαν την κατάλληλη ώρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το θύμα είχε και δεύτερο αυτοκίνητο BMW όπως αυτό το οποίο οδηγούσε σήμερα, ωστόσο το είχε δώσει σε εταιρεία για τη θωράκισή του.



Το θύμα φέρεται ότι συνδέεται «επαγγελματικά» και με άλλο γνωστό πρόσωπο της νύχτας που δολοφονήθηκε πρόσφατα.
Επίθεση σε κατάστημα του θύματος το 2016
Το 2016, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, είχαν τοποθετήσει τσάντα με εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος στην είσοδο του διώροφου κτιρίου της επιχείρησης που διατηρούσε το θύμα, επί της λεωφόρου Αθηνών.
Από την έκρηξη είχαν σημειωθεί μόνο υλικές ζημιές στους υαλοπίνακες του καταστήματος.
Οι ιδιοκτήτες -το θύμα και ο συνέταιρός του- υποστήριξαν τότε ότι δεν είχαν δεχθεί απειλές ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν κάποιο λόγο που θα μπορούσε να αποτελέσει το κίνητρο της βομβιστικής επίθεσης.  dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα