Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

«Κόντρες» Λεβεντάκη με Κατσίβελα, Τσίγγανο και Τερζή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Σε μια ακόμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας δεν έλειψαν οι «κόντρες» του δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη, με τον πρώην δήμαρχο κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Παναγιώτη Κατσίβελα», αλλά αυτή τη φορά σημειώθηκαν «κόντρες» και με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Παναγιώτη Τσίγγανο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρη Τερζή.
Με τον κ. Κατσίβελα δεν ήταν μόνο για ένα θέμα που ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης και, όπως φαίνεται, έτσι θα συνεχίσουν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους δύο να ανταλλάσσουν πυρά για μια σειρά από θέματα.
Η «κόντρα» με τον κ. Τσίγγανο είχε αφορμή το «like» στο facebook που, όπως είπε ο κ. Λεβεντάκης, έκανε ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για το νερό, με την οποία ζητούσε να πάρουν θέση ο δήμαρχος

και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά και το έγγραφο του Υγειονομικού για την καταλληλότητα του νερού, με τον κ. Τσίγγανο να χαρακτηρίζει «παιδαριώδες» αυτό που συμβαίνει και τον κ. Λεβεντάκη να αναφέρει ότι το «like» έγινε σε δημοσίευση που τον θίγει.
Η τελευταία δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στο facebook για το νερό ήταν η αφορμή για την επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Τριφυλίας στον πρόεδρό του, Δημήτρη Τερζή, με τον κ. Λεβεντάκη να τονίζει: «Εγώ το δηλώνω, με τον Εμπορικό καμία σχέση αν δεν αλλάξει πρόεδρο. Ο δήμαρχος το δηλώνει» και τον κ. Τερζή να ανταπαντά ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει επτά μέλη. Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα