Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ανάγκη στελέχωσης του Τμήματος Αιμοδοσίας

Ανάγκη στελέχωσης υπάρχει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, καθώς το υπάρχον προσωπικό -όπως μας επισήμανε αιμοδότης της περιοχής αλλά μας επιβεβαίωσε και ο διοικητής του νοσοκομείου- επαρκεί ώστε να γίνεται αιμοδοσία μόνο τις πρωινές ώρες. Αν και το Τμήμα, όπως προβλέπεται από το νόμο, πρέπει να λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι αιμοδότες, λόγω έλλειψης προσωπικού το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας μπορεί και καλύπτει μόνο την πρωινή βάρδια.
Ερωτηθείς σχετικά ο διοικητής του νοσοκομείου Πάνος Μπόζος σημείωσε ότι αυτό γίνεται επειδή δεν υπάρχει προσωπικό. Υπογράμμισε όμως ότι μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει σε αυτόν κάποιο παράπονο από αιμοδότη που ήθελε να δώσει αίμα και δεν εξυπηρετήθηκε. Από την άλλη μας ανέφερε πως αν υπάρχουν αιμοδότες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τις πρωινές ώρες μπορούν να έρχονται σε συνεννόηση με το Τμήμα Αιμοδοσίας, ώστε να κλείνουν κάποιο ραντεβού για απογευματινές ώρες.
Οσον αφορά την αιμοδοσία σημείωσε επίσης ότι αυτή την Κυριακή έχει προγραμματιστεί σε συνεργασία με το δήμο να γίνει αιμοδοσία στους Γαργαλιάνους στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

4 σχόλια:

  1. ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΖΟ.ΟΙ ΔΥΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.αιμοδοτης των Γαργαλιανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα