Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΙΚΑ στην Τριφυλία: Σοβαρό πρόβλημα εξυπηρέτησης ασφαλισμένων

Σοβαρό πρόβλημα εξυπηρέτησης ασφαλισμένων
Σοβαρά προβλήματα εξυπηρέτησης αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του Υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Κυπαρισσία λόγω έλλειψης προσωπικού. Μάλιστα, στο Τμήμα Παροχών και Συντάξεων δεν υπάρχει καν υπάλληλος για να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους.
Την παρέμβαση του Διοικητή του ΙΚΑ έχει ζητήσει το Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας, το οποίο σε επιστολή που κοινοποιεί στο Δήμο Τριφυλίας, την Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας, το ΙΚΑ Αθηνών και το υπουργείο Εργασίας, αναφέρει πως δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.
Χωρίς προσωπικό
Όπως σημείωσε μιλώντας στο «Θάρρος» ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τριφυλίας Κώστας Βλαχούλης, ιδιαίτερα οι οικοδόμοι έχουν συναλλαγή με τα κατά τόπους καταστήματα του ΙΚΑ σε καθημερινή βάση: «Οι συναλλαγές αυτές το τελευταίο εξάμηνο έχουν γίνει σχεδόν αδύνατες, όσον αφορά στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Κυπαρισσίας. Δεν υπάρχει υπάλληλος, όπως μας έχουν ενημερώσει, για να μας εξυπηρετήσει στο τμήμα παροχών και συντάξεων. Συνάδελφοι οι οποίοι έχουν αναρρωτική άδεια ή άδεια από ατύχημα, κάνουν να πληρωθούν πάνω από δύο μήνες. Όσοι από εμάς θέλουν πληροφορίες για τα συνταξιοδοτικά θέματα, η ενημέρωση είναι ελλιπέστατη». Επίσης, ο κ. Βλαχούλης πρόσθεσε ότι ο διευθυντής του καταστήματος επικαλείται συνεχώς έλλειψη προσωπικού.

Επιστολή
Στην επιστολή προς το διοικητή του ΙΚΑ το Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας επισημαίνει ότι προβληματική είναι και η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στα γειτονικά παραρτήματα του ΙΚΑ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους, τα οποία διοικητικά ανήκουν στο υποκατάστημα της Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με τον κ. Βλαχούλη, τα αιτήματα από Φιλιατρά και Γαργαλιάνους συσσωρεύονται στο υποκατάστημα της Κυπαρισσίας, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται ακόμα χειρότερα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ακόμα και για μια θεώρηση βιβλιαρίου τα παραρτήματα ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων στέλνουν τους ασφαλισμένους στην Κυπαρισσία.
Κατά τον κ. Βλαχούλη, επιβάλλεται άμεσα να δοθεί λύση τόσο για το υποκατάστημα στην Κυπαρισσία όσο και για τα παραρτήματα σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους, με ενίσχυση προσωπικού, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται - έστω στοιχειωδώς - οι ασφαλισμένοι της περιοχής Τριφυλίας.

Της Βίκυς Βετουλάκη

8 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ...ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε..... βουλευτάδες, Δημαρχαίοι και όλοι εσείς οι άλλοι, δεν νοιάζεται κανένας;
    Είναι δυνατόν;
    Ντροπή σε όλους σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;ΤΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ;ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ;
    Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε άξιοι της τύχης μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας ΓαργαλιανιώτηςΦεβρουαρίου 16, 2011

    Αυτός θα μας τρελάνει όλους!!!!!
    Από που κατάγεται;
    Είναι ...λεβέντης!!!! Μπράβο του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας ΚυπαρίσσιοςΦεβρουαρίου 16, 2011

    Σωτήρας ο .....Σωτήρης!!!!!!!!
    Κρίμα το όνομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας ΦιλιατρινόςΦεβρουαρίου 16, 2011

    Καράβλαχος,
    βγάζει τα απωθημένα του στα γεροντάκια !!!!!!!
    Ντροπή του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα